+
Tulosta
Etusivu

Timmi -järjestelmä

Ilmoittautuminen Timmi -varausohjelmassa

Liikuntaryhmiin, uimakouluihin ja vesipeuhuihin ilmoittaudutaan sähköisessä Timmi -järjestelmässä ja ilmoittautumisen voi suorittaa kotona. Jos käytössäsi ei ole tietokonetta ja internetyhteyttä, ilmoittautumisen voi hoitaa Uimahalli-Urheilutalon asiakastietokoneelta. Apua ilmoittautumiseen saat liikuntatoimistolta. Järjestelmä ei tue mobiililaitteita.

Ohjelma on talven 2013–2014 päivitetty uuteen versioon. Viime vuonna liikuntapalveluiden ryhmiin ja uimakouluihin sähköisesti ilmoittautuneiden tunnukset toimivat uudessa versiossa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Mikäli olet unohtanut salasanasi klikkaa etusivulla olevaa "oletko unohtanut salasanasi?" -linkkiä. Muissa kirjautumisongelmissa ota yhteyttä sähköpostilla varauksetseinajoki.fi.

Timmiin pääset osoitteessa https://varaukset.seinajoki.fi.
Ohjelma tukee Internet Explorer ja Chrome -selainta, muilla selaimilla ohjelma ei välttämättä toimi oikein. Järjestelmä ei tue mobiililaitteita.

Rekisteröityminen

Järjestelmään rekisteröityvän on oltava täysi-ikäinen, lapset lisätään huoltajan käyttäjätilille. Mikäli haluat ilmoittaa kursseille muita henkilöitä (esim. puoliso tai iäkkäät vanhemmat) lisää heidät omalle käyttäjätilillesi (kts. henkilön lisääminen omalle käyttäjätilille). Käyttäjätili tallentuu järjestelmään ja sen kautta voi jatkossa ilmoittautua myös muille liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelujen kursseille.
Täytä lomakkeeseen tähdellä merkityt pakolliset tiedot, lue palvelun ehdot ja hyväksy ne klikkaamalla rasti ruutuun.
Laita rasti kohtaan "Minulle saa lähettää sähköpostitse palvelua koskevia tiedotteita" mikäli haluat saada kurssin informaatioita ja tiedon muutoksista sekä mahdollisista peruutuksista. Kaikki ryhmiä koskeva tiedottaminen tapahtuu kurssivarausohjelman kautta.
Kurssimaksut laskutetaan, joten tästä syystä henkilötunnus ja osoite on ilmoitettava rekisteröityessä.
Klikkaa lopuksi Hyväksy-painiketta ja järjestelmä lähettää ilmoittamaasi sähköpostiin aktivointilinkin, joka täytyy käydä klikkaamassa kerran omassa sähköpostissasi. Kursseille ei voi ilmoittautua ennen kuin käyttäjätili on aktivoitu.
Suosittelemme rekisteröitymistä järjestelmään ennen ilmoittautumisajan alkamista ja muista lisätä samalla muiden ilmoitettavien henkilöiden tiedot omalle käyttäjätilillesi.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan mutta unohtanut tunnuksesi, ota yhteyttä sähköpostitse varauksetseinajoki.fi.

Henkilön lisääminen omalle käyttäjätilille

Klikkaa Omat tiedot ja valitse Muut henkilöt -välilehti. Täytä tähdellä merkityt tiedot, henkilötunnus ja kotikunta. Merkitse lisätylle henkilölle puhelinnumeroksi ja sähköpostiosoitteeksi ne tiedot, johon voimme ilmoittaa kurssin peruutukset ja muutokset. Huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite lapsen tietoihin on pakollinen, että kurssin tiedotus menee huoltajalle eikä lapselle! Kun vaadittavat tiedot on syötetty klikkaa Tallenna -painiketta. Yläreunaan tulee varmistus "Asiakas luotu!".
Voit muuttaa lisättyjen henkilöiden tietoja valitsemalla Muut henkilöt -välilehden alaosan taulukosta muokattavaksi haluttavan henkilön. Muista tallentaa muutokset!

Ilmoittautuminen

Valitse hakukriteerit ja klikkaa Hae -painiketta. Alle tulee listaus haetuista kursseista. Klikkaa haluamasi kurssin kohdalla Ilmoittaudu -painiketta. Näytölle tulee tarkempia tietoja kurssista. Kurssille ilmoittaudutaan klikkaamalla Ilmoittaudu kurssille -painiketta. Painike tulee näkyviin vasta ilmoittautumisajan alkaessa. Ryhmät näkyvät ohjelmassa ja voit tutustua niihin ennen ilmoittautumisajan alkua.
Jos ilmoitat käyttäjätilillesi lisäämän henkilön kurssille, valitse ensin ilmoitettavan nimi/ nimet ja klikkaa vasta sen jälkeen Ilmoittaudu kurssille -painiketta. Voit ilmoittaa kaikki lisäämäsi henkilöt samalla kertaa, mikäli he osallistuvat samalle kurssille.
Näytölle tulee varmistus ilmoittautumisesta.
Osassa ryhmistä saat tiedon ryhmään pääsystä heti, mutta ryhmissä joihin on esim. terveysperusteet menevät ilmoittautumiset jonoon. Perumispäivämäärän jälkeen valitsemme jonosta ryhmiin päässeet, huomioiden ryhmien terveysperusteet yms.
Ennen kurssin alkua ryhmään päässeille lähetetään varmistus tekstiviestillä/ sähköpostilla.
Mikäli kursseille jää vapaita paikkoja voi liikuntapalvelut yhdistää ryhmiä.

Peruminen

Liikuntakurssi on mahdollista perua itse ohjelmassa ryhmälle määritettyyn perumispäivään asti.

Klikkaa auki Omat tiedot ja valitse sieltä Kurssi-ilmoittautumiset -välilehti. Sieltä näet kaikki kurssit, joille olet ilmoittautunut, olet jonossa tai muiden henkilöiden ilmoittautumisten maksajana.
Mikäli kurssin voi vielä perua järjestelmän kautta, kurssin perässä on Peru-painike, jota klikkaamalla voit perua osallistumisesi/ jonotuspaikan ko. kurssille. Järjestelmä varmistaa perumisen.

Mikäli viimeinen peruutuspäivä on mennyt ohitse ja haluat perua osallistumisesi, ota yhteyttä liikuntatoimistoon puhelimitse, p. 06 416 2016.

Kurssimaksut

Liikuntaryhmät laskutamme toisen kurssikerran jälkeen. Laskut lähetetään erikseen syys- ja kevätkaudella. Uimakoulut ja vesipeuhulat laskutetaan kesän aikana.
Mikäli et ole osallistunut kurssille, eikä kurssia ei ole peruttu, perimme kurssimaksun. Suoritettua kurssimaksua ei palauteta mikäli osallistuja luopuu paikastaan kesken kurssin. Laskut ovat perintäkelpoisia.
Kurssin hinta on ilmoitettu kurssin kohdassa. Vesiliikuntaryhmiin ja uimahallin kuntosaliryhmiin asiakas maksaa myös normaalin uinti/ kuntosali maksun (ei uimakoulut ja vesipeuhulat).

Selaa esitettä kauden 2018-2019 liikuntaryhmistä

Ilmoittaudu ryhmiin sähköisesti Timmi -järjestelmässä

Järjestelmä ei tue mobiililaitteita.

Liikuntaryhmiin tulleita muutoksia
Seinäjoen kaupunki

Liikuntapalvelut

Käyntiosoite: Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki

Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki

p. 06 416 2146, 040 774 8661

f. 06 416 2728

liikuntaseinajoki.fi

Liikuntapalvelupäällikkö Tanja Särkipaju

p. 06 416 2016, 050 552 9400 tanja.sarkipajuseinajoki.fi

Erityisliikunnan koordinaattori Sarika Kivimäki

p. 06 4162 527, 040 7748 286 sarika.kivimakiseinajoki.fi