+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Tapahtumat ja toiminta » Peräseinäjoen kulttuuriviikko

Peräseinäjoen kulttuuriviikko

Peräseinäjoen kulttuuriviikko

Perinteistä Peräseinäjoen kulttuuriviikkoa vietetään kesäkuun viimeisellä/heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Useat tapahtumat ja tilaisuudet toivottavat kaikenikäiset tervetulleiksi nauttimaan monipuolisesta kulttuurista Peräseinäjoelle!

Kulttuuriviikon avaa perinteisesti Peräseinäjoen Pennihäät ry:n harrastajateatterin tasokas ensi-ilta esitys. Koko kansan Kesätansseihin voi lähteä pyörähtelemään Ravintola Kalajärven lavalle kulttuuriviikon lauantaina. Lapsiperheille suunnattua ohjelmaa on mm. Kalajärven lastenpäivässä, jossa on maksutonta ja monipuolista toimintaa askartelupajojen, kasvomaalauksen, kisailujen, pomppulinnan ja vesiliukumäen muodossa. Myös kaupungin Kesäsoittajat esiintyvät lastenpäivässä. Lastenpäivää ovat toteuttamassa kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä ravintola Kalajärvi yhteistyökumppaneineen. Kulttuuriviikon muu ohjelma vaihtelee vuosittain, ohjelmaa pyritään tarjoamaan jokaiselle ikäryhmälle.

Peräseinäjoen kulttuuriviikon järjestävät Seinäjoen kulttuuripalvelut ja nuorisopalvelut, Ravintola Kalajärvi, SF Caravan Seinäjoen seutu ry sekä muut yhteistyökumppanit.


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!