+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Tapahtumat » Haastatteluluento: Juha Itkonen - Ei-kirjallinen yhteiskunta

Takaisin hakutuloksiin

Haastatteluluento: Juha Itkonen - Ei-kirjallinen yhteiskunta

ti 8.10.2019 klo 17:30 – 19:00

Me ja taide -luennot johdattavat tuoreiden taideilmiöiden ja ajankohtaisen taidekeskustelun pariin. Luentosarjan ja keskustelujen teema on taiteen ja yhteiskunnan suhteessa. Kolmen luennon sarjan aloittaa kirjailija Juha Itkonen. Haastattelumuotoinen luento järjestetään Seinäjoella Apila kirjaston Jaaksi-salissa. Kirjailija Juha Itkonen: Ei-kirjallinen yhteiskunta Haastattelijana Antti HuntusElämme tiivistetyn informaation ja vahvasti visuaalisen viestinnän aikakautta. Pitkiä tekstejä tuotetaan edelleen, mutta jaksetaanko niitä enää lukea? Miten varautua ei-kirjallisen yhteiskunnan voimistumiseen? Luennot järjestetään yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikön, Seinäjoen taidehallin ja Seinäjoen kaupunginkirjaston kanssa. Sarjan toinen luento järjestetään keskiviikkona 30.10, jolloin luennoitsijana on taidehistorioitsija, tietokirjailija Anna Kortelainen. Keskiviikkona 13.11. keskustelua herättelee Taideyliopiston vararehtori Jaana Erkkilä-Hill.
Aika:

ti 8.10.2019 klo 17:30 – 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoen kaupunginkirjasto
Järjestäjä: Seinäjoen taidehalli, Taiteen edistämiskeskus, Taideyliopisto, Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja