+
Tulosta
Etusivu

Aikuisten juhlat

Taidehalli tarjoaa mainiot puitteet erilaisille TYHY-iltamille, aikuisten syntymäpäiväjuhlille, polttareille ja muille rennoille juhlatilaisuuksille erilaisessa ympäristössä. Juhlat sisältävät kolme osiota: opastettu kierros näyttelyssä, aktiviteetti ja kahvittelu. Aktiviteetti voi olla ryhmän toiveista riippuen taidetyöpaja, johon on tarjolla vaihtelevia sisältöjä tai "Mikä ihmeen nykytaide?" -paketti, jossa tutustutaan syvällisemmin esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tarjoiluun on erilaisia vaihtoehtoja ja omaa syötävää ja juotavaa voi myös tuoda mukanaan. Tilaisuuksia voidaan järjestää myös taidehallin aukioloaikojen ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tilaisuus. Juhlat luotsaa läpi Taidehallin taidekasvattaja.

VAIHTOEHTO 1: TAIDEPAJA

Taidepajassa uppoudutaan taiteen tekemisen maailmaan itse kokeillen, innostuen ja Taidehallin ajankohtaisista näyttelyistä ammentaen. Juhlapaketti sisältää kaikki materiaalit, välineet ja ohjauksen. Pajaan kannattaa varautua taiteilun kestävin vaattein.
Taidepajojen sisällöt vaihtelevat ja niitä voidaan myös räätälöidä ryhmälle sopivaksi – kysy lisää!

Suositus 5-15 hlö / workshop

VAIHTOEHTO 2: “MIKÄ IHMEEN NYKYTAIDE?"

Tuntuuko nykytaide vieraalta? Onko vaikea ymmärtää, mitä taiteilija on ajanut takaa teoksillaan? Onko taiteessa yhtään mitään järkeä?
Tutustutaan yhdessä Taidehallissa esillä oleviin taidenäyttelyihin. Keskustellaan, kyseenalaistetaan ja tehdään osallistavia tehtäviä näyttelytilassa.

Ei rajattua osallistujamäärää

HINNASTO

TAIDEJUHLAT 5–15 HLÖ TAIDEJUHLAT 15–20 HLÖ
Opastettu kierros näyttelyssä
Aktiviteetti (vaihtoehto 1 tai 2)
Täytekakku, juustokakku tai suolainen piiras
Kahvi ja tee
Opastettu kierros näyttelyssä
Aktiviteetti (vaihtoehto 1 tai 2)
Täytekakku, juustokakku tai suolainen piiras
Kahvi ja tee
Kesto 2h
Kesto 2 h
Hinta 150 €
Hinta 200 €

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

Ilmoittautumiset kolmea (3) viikkoa aikaisemmin. Ilmoitathan myös mahdolliset allergiat.
Juhlien varaamisen yhteydessä tulee suorittaa varausmaksu, joka on 25 % juhlapaketin hinnasta. Maksu suoritetaan ensisijaisesti käteisellä tai pankkikortilla Taidehallille, mutta se voidaan myös pyynnöstä laskuttaa. Varausmaksu hyvitetään juhlien kokonaishinnassa, jonka voi juhlien yhteydessä maksaa Taidehallille tai se voidaan laskuttaa kerralla tai korkeintaan kolmessa osassa.

Yhteydenotot:
taidekasvattaja Elina Teitti p. 044 754 1779, www.facebook.com/seinajoentaidehalli


Seinäjoen taidehalli

Upankatu 3

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2390

taidehalliseinajoki.fi

Avoinna: (ma–ti suljettu)

ke 11–19

to 11–17

pe 11–16

la–su 12–16