+
Tulosta
Etusivu

Värikylvyt ja lasten työpajat

VAUVOJEN VÄRIKYLPY -TYÖPAJAT

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpajassa edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Vauvojen tuottamia jälkiä, visuaalisia eleitä ja toimintaa pidetään merkittävinä ja tärkeinä. Vauvojen värikylpy tarjoaa mahdollisuuden vauvan ja aikuisen moninaiselle vuorovaikutukselle.

Värikylvyissä taiteillaan turvallisilla, syötävistä materiaaleista valmistetuilla väreillä. Värikylvyt sopivat vauvoille ja taaperoille 4 kuukauden iästä alkaen.

Seinäjoen taidehalli järjestää Vauvojen värikylpy -työpajoja omissa tiloissaan Upankadulla. Värikylpyjä järjestetään viikoittain kokoontuvina ryhminä. Lisäksi tarjolla on muutamia kertaluontoisia piipahduspajoja, joissa värikylpyä pääsee kokeilemaan.
Vauvojen värikylpy on Porin lastenkulttuurikeskuksessa kehitetty menetelmä. Työpajaa ohjaa aina menetelmään koulutettu värikylpyohjaaja.

Värikylvyt keväällä 2019:

Värikylvyt jatkuvat keväällä 2019. Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin keväällä.


AIKUINEN JA LAPSI -TYÖPAJAT

Yhdessä taidehalliin lapsen kanssa!

Taidehalli järjestää syksyllä esillä olevista näyttelyistä ammentavia työpajoja, jotka ovat yhteistä aikaa lapselle ja hänen läheiselle aikuiselleen. Lapsi voi osallistua esimerkiksi vanhemman, isovanhemman tai kummin kanssa. Aikuinen ja lapsi -pajassa tutustutaan taidehallin näyttelyihin ja tehdään itse taidetta niiden teemoista ja tekniikoista ammentaen, yhdessä tehden. Osallistuminen ei vaadi ennakko-osaamista tai aiempaa kokemusta - aikuinenkin uskaltaa mukaan.

Seuraavat Aikuinen ja lapsi -työpajat järjestetään keväällä 2019. Ilmoittautuminen pajoihin avautuu myöhemmin.


Lisätiedot värikylvyistä ja lasten taidetyöpajoista

Elina Teitti, taidekasvattaja, p. 044 754 1779, elina.teittiseinajoki.fiINFO vanhemmille (pdf, 1.2 Mt)

Seinäjoen taidehalli

Upankatu 3

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2390

taidehalliseinajoki.fi

Avoinna: (ma–ti suljettu)

ke 11–19

to 11–17

pe 11–16

la–su 12–16