+
Tulosta
Etusivu

Muusa-pajat

MUUSA-pajat ovat Seinäjoen taidehallilla järjestettäviä taidepajoja, joissa tutustutaan Taidehallin näyttelyihin ja tehdään itse näyttelyyn liittyvää taidetta. Osa toiminnasta on Seinäjoen kansalaisopiston alaista ja osa Taidehallin järjestämää. Ohjelmassa on pajoja ja päiväleirejä alakouluikäisille sekä uutena lasten ja vanhempien yhteisiä pajoja. Tervetuloa mukaan – voit osallistua vain kerran, tai tulla vaikka kaikkiin!

KEVÄT 2017

MUUSA-taidepajat: Keskiviikkopajat alakoululaisille

ke 15.2. klo 16.45–19 Muotoillaan ohutvanerista kirjanmerkki. Pajassa tutustutaan STILL/LIFE Tapio Wirkkala Retrospective –näyttelyyn ja päästään kokeilemaan omia kykyjä muotoilijana. Ohjaajana Anne Honkala Näppi-käsityö- ja muotoilukoulusta.

ke 22.3. klo 16.45–19 Muotoillaan pläkkipellistä oma koru (kaulariipus). Pajassa tutustutaan STILL/LIFE Tapio Wirkkala Retrospective –näyttelyyn ja päästään kokeilemaan omia kykyjä muotoilijana. Ohjaajana Anne Honkala Näppi-käsityö- ja muotoilukoulusta.

ke 12.4. klo 16.45–19 Tutustutaan Kankaanpään taidekoulun lopputyönäyttelyyn ja tehdään itse taidetta sen innoittamana. Ohjaajana kuvataidekasvattaja Elina Teitti.

ke 10.5. klo 16.45–19 Tutustutaan Anne-Lea Kopperin Tunnetila-näyttely ja tehdään itse taidetta sen innoittamana. Ohjaajana kuvataidekasvattaja Elina Teitti.

Ilmoittautuminen keskiviikkopajoihin taidehalliseinajoki.fi. Ilmoittautumiset viimeistään edellisen viikon perjantaina. Osallistumismaksu 5€/paja, maksetaan Taidehallille pajaan tullessa käteisellä tai kortilla.

MUUSA-päiväleirit alakouluikäisille

ke–pe 1.–3.3. klo 11–14 MUUSA-päiväleiri talvilomalla
Muusa-päiväleirit Taidehallilla tarjoavat mukavaa taidetekemistä koulujen loma-aikoina. Pääset tutustumaan näyttelyihin ja kokeilemaan mm. akryyli- ja vesivärien käyttöä. Muusa-päiväleirit on suunnattu alakouluikäisille. Max 12 osallistujaa/ leiri. Ohjaajana kuvataiteilija Jamie Ranta.
Ilmoittautuminen kansalaisopiston kurssinumerolla 55221. Kurssimaksu 25 €, kansalaisopisto laskuttaa.

ke–pe 7.–9.6. klo 11–14 MUUSA-päiväleiri kesälomalla
Ilmoittautuminen kansalaisopiston kurssinumerolla 55231. Kurssimaksu 25 €, kansalaisopisto laskuttaa.

MUUSA-taidepaja: Aikuinen ja lapsi

la 4.2. klo 13–15.15 MUUSA-taidepaja: Aikuinen ja lapsi. Tutustutaan Pohjalaisen Taiteilijaliiton näyttelyyn, jonka innoittamana tehdään taidetta yhdessä eri tekniikoilla. Paja on suunnattu lapsille ja aikuisille yhdessä. Ikäsuositus 5 vuotta ja siitä ylöspäin. Ohjaajana kuvataiteilija Anne Rossi.
Ilmoittautuminen kansalaisopiston kurssinumerolla 55141. Kurssimaksu 20 €.

la 4.3. klo 13–15.15 MUUSA-taidepaja: Aikuinen ja lapsi. Peilikuvatehtävä: maalaus ja piirustus. Tehtävässä vanhempi ja lapsi tekevät omakuvansa, siten että toinen toimii toisen peilinä. Tutustutaan myös Taidehallin näyttelyihin. Paja on suunnattu lapsille ja aikuisille yhdessä. Ikäsuositus 5 vuotta ja siitä ylöspäin. Ohjaajana kuvataiteilija Minna Herrala.
Ilmoittautuminen kansalaisopiston kurssinumerolla 55151. Kurssimaksu 20 €.

la 8.4. klo 13–15.15 MUUSA-taidepaja: Aikuinen ja lapsi. Peilikuvatehtävä: kolmiulotteinen tekniikka. Tehtävässä vanhempi ja lapsi tekevät omakuvansa, siten että toinen toimii toisen peilinä. Tutustutaan myös Taidehallin näyttelyihin. Paja on suunnattu lapsille ja aikuisille yhdessä. Ikäsuositus 5 vuotta ja siitä ylöspäin. Ohjaajana kuvataiteilija Anneli Di Francis.
Ilmoittautuminen kansalaisopiston kurssinumerolla 55161. Kurssimaksu 20 €.

Huom! Ilmoittautumiset Aikuinen ja lapsi -pajoihin sekä MUUSA-päiväleireille Seinäjoen kansalaisopiston kautta www.opistopalvelut.fi/seinajoki. Kurssinumerot mainittu pajojen esittelyjen yhteydessä.


Seinäjoen taidehalli

Upankatu 3

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2390

taidehalliseinajoki.fi

Avoinna: (ma–ti suljettu)

ke 11–19

to 11–17

pe 11–16

la–su 12–16