+
Tulosta
Etusivu

Taidepajat ja tapahtumat

Taidehallilla tehdään visuaalisten taiteiden yleisö- ja taidekasvatustyötä järjestämällä työpajoja ja tapahtumia. Tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset, nuoret, perheet ja seniorit, joille tarjotaan monenlaista toimintaa. Olemme myös mukana toteuttamassa kulttuuritapahtumia eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

K65 Kulttuurikeskiviikko

Kaikelle kansalle tarkoitettuun kulttuurikerhoon tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle kerran kuussa keskiviikkoisin! Jokaiselle kerralle on oma teemansa ja vetäjänsä. Toimintakerta koostuu aina teemanmukaisesta tekemisestä sekä yhdessä jutustelusta. Ikäraja K65.

Torstaitapaamiset

Taidehallin torstaitapaamiset kutsuvat aktiivisia senioreita mukaviin yhteisiin hetkiin taiteen äärelle. Tapaamisia on kerran kuussa torstaisin klo 13.00. Tutustutaan näyttelyihin ja toisiimme, tavataan taiteilijoita ja rupatellaan kahvikupposen äärellä.

Värikylvyt ja lasten työpajatoiminta

Värikylvyssä taiteillaan elintarvikkeilla kokemuksellisesti ja moniaistisesti 4 kuukauden iästä asti. Värikylpy-ryhmiä on vauvoille ja taaperoille. Aikuinen ja lapsi -työpajoissa hieman isommat lapset tutustuvat Taidehallin näyttelyihin ja taiteilevat itse yhdessä tutun aikuisen kanssa.

Oppilaitokset ja varhaiskasvatus

Taidehalli on mukana toteuttamassa Kulttuurimatkaa, joka on osa kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Seinäjoen kolmasluokkalaiset vierailevat taidehallilla vuosittain. Kulttuurimatkan lisäksi taidehalli panostaa myös muuhun erityisesti oppilaitoksille ja varhaiskasvatukselle suunnattuun yleisö- ja taidekasvatustyöhön. Perustoimintaa ovat koulujen ja päiväkotien opastetut näyttelykierrokset ja työpajat.


Seinäjoen taidehalli

Upankatu 3

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2390

taidehalliseinajoki.fi

Avoinna: (ma–ti suljettu)

ke 11–19

to 11–17

pe 11–16

la–su 12–16