+
Tulosta
Etusivu

Näyttelytilaa

Haku Uuteen Studioon

Uusi Studio on vaihtuvien näyttelyiden tila, joka profiloituu ajankohtaiseen nykytaiteeseen ja taiteiden välisiin tuotantoihin. Uusi Studio otettiin käyttöön syyskuussa 2016, kun entiset taidelainaamon ja kokoelman tilat muunnettiin vaihtuvien näyttelyiden käyttöön. Uusi Studio on pinta-alaltaan 234 m2, käytössä on kolme siirreltävää seinäkkettä (2 x 240cm (leveys) x 200cm (korkeus) x 42cm (syvyys), ja 1 x 360 cm x 200 cm x 42 cm) , jolla tilaa voi muunnella. Huonekorkeus Seinäjoen taidehallilla on n. 2,5 m. Näyttelytilojen pohjakuva täältä. (pdf, 2.64 Mt)

Näyttelyt Uuteen Studioon valitaan hakemusten perusteella, mutta Taidehalli myös kuratoi tilaan omia näyttelyitä. Kaikille taiteen tekijöille avoin hakuaika on kerran vuodessa. Näyttelyjakson pituus vaihtelee noin 5-8 viikon sisällä.

Tilasta ei peritä vuokraa. Taiteilija hoitaa näyttelyn ripustamisen ja purkamisen, käytössä on rajoitettu määrä työkaluja, veistos- ja laitejalustoja sekä esityslaitteistoa. Taiteilija hoitaa teosten kuljetukset ja niihin mahdollisesti liittyvät vakuutukset. Taidehalli hoitaa näyttelytilan siivouksen ja näyttelyvalvonnan.

Sähköinen näyttelykutsu ja muu markkinointimateriaali tehdään yhteistyössä Taidehallin kanssa graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Näyttelytiedote ja näyttelyä koskeva kirjallinen materiaali (teosluettelo, CV ym.) tehdään yhteistyössä Taidehallin kanssa. Taidehalli lähettää sähköisen näyttelykutsun ja -tiedotteen omien postituslistojensa mukaisesti. Avajaisjärjestelyistä sovitaan näyttelykohtaisesti. Taiteilija hoitaa teosmyynnin, myyntiprovisiota ei peritä.

Hae näyttelyaikaa helmikuun aikana!

Näyttelyaikaa haetaan hakulomakkeella sähköisesti tai postitse 1.-28.2.2017. Mukaan liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo ja muuta hakemusta tukevaa kuva-aineistoa.

Sähköinen hakemus:
Sähköinen hakulomake täytetään osoitteessa http://bit.ly/UUSISTUDIO
Hakemuksen liitemateriaali on lähetettävä esimerkiksi Dropboxin, Google Driven tai WeTransferin välityksellä. Linkin liitemateriaaliin voi liittää sähköiseen hakulomakkeeseen tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen sanna.karimaki-nuutinenseinajoki.fi Otsikoi viesti: "Uusi Studio/ hakijan nimi". Ethän tuki sähköpostia isoilla liitetiedostoilla!

Paperinen hakemus:
Hakulomake tulostettavissa tästä (pdf, 0.14 Mt)
Lähetä hakemus liitemateriaaleineen osoitteeseen: Seinäjoen taidehalli, Upankatu 3, 60100 Seinäjoki, Kuoreen merkintä "Uusi Studio"


Hakemukset, joiden postileima on 28.2.2017, tai jotka ovat saapuneet sähköpostiin ko. päivänä, hyväksytään. Hakemuksia ei palauteta.

Tiedustelut: näyttelykoordinaattori Sanna Karimäki-Nuutinen p. 040 774 8560


Seinäjoen taidehalli

Upankatu 3

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2390

taidehalliseinajoki.fi

Avoinna: (ma–ti suljettu)

ke 11–19

to 11–17

pe 11–16

la–su 12–16