+
Tulosta
Etusivu

Ajankohtaista

 • Kalevan Navetta avaa ovensa yleisölle maaliskuussa 2020

  26.11.2019 klo 8:01

  Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta avaa ovensa yleisölle maaliskuussa Seinäjoen ydinkeskustan kupeessa historiallisella Itikanmäen alueella. Talo suunniteltiin alun perin navetaksi, mutta siellä ei koskaan ollut karjaa. Sen sijaan talo on aikanaan toiminut verkatehtaana ja puolustusvoimien varastona.

 • Taidehallin ensimmäiset näyttelyt julkistettu

  26.11.2019 klo 8:00

  Seinäjoen taidehalli avaa uusissa tiloissaan taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa maaliskuussa. Ensimmäisten näyttelyiden valinnassa kuunneltiin uusia, rakentuvia näyttelytiloja ja niiden tunnelmaa. Samalla korostettiin sekä kansainvälistä että paikallista ulottuvuutta. Uudistuneen Taidehallin avaavat pohjoismaisten taiteilijoiden ryhmänäyttely ja paikallisen taiteilijan yksityisnäyttely.

 • ValotON-tapahtumaa vietetään historian valossa

  7.11.2019 klo 17:54

  Neljättä kertaa järjestettävä valo- ja kaupunkitapahtuma ValotON tuo iloa, valoa ja elämyksellisyyttä marraskuuhun 15.-16.11.2019 klo 17-21. Tapahtuman teema on tänä vuonna Historian valossa ja se järjestetään Törnävän museoalueella. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma täyttää museoalueen valo- ja videotaiteella, musiikilla sekä erilaisilla esityksillä.

 • Taidehalli tuo ValotON-tapahtumaan videoteoksia ja lasten valotaidetta

  7.11.2019 klo 9:42

  Taidehalli on mukana Seinäjoen kulttuuripalveluiden ValotON-tapahtumassa Törnävän museoalueella 15. - 16.11. Tapahtuman teema on tänä vuonna Historian valossa.

 • Marraskuu, Seinäjoen valoisin kuukausi

  31.10.2019 klo 8:18

  Marraskuussa valon määrä kaksinkertaistuu, kun Aalto Aesthetics ja ValotON ovat ensimmäisen kerran kaksi erillistä tapahtumaa. Aalto Aestetics oli aiemmin pilotti ValotON-tapahtuman yhteydessä, mutta tänä vuonna saamme nauttia valosta ja loisteesta peräti kahtena marraskuisena viikonloppuna. Molemmat tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.