+
Tulosta
Etusivu

Ajankohtaista

 • Kulttuurilehti Ilmiö julkaistaan nyt myös verkkolehtenä

  10.1.2020 klo 8:57

  Seinäjoen kulttuurilehti Ilmiön kolmas numero on ilmestynyt ja tullut jakeluun tammikuun ensimmäisestä viikosta alkaen. Lehti julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa myös verkkolehtenä ja se on mahdollista pitää mukana aina kun mobiililaitekin on taskussa.

 • Kalevan Navetta avaa ovensa yleisölle maaliskuussa 2020

  26.11.2019 klo 8:01

  Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta avaa ovensa yleisölle maaliskuussa Seinäjoen ydinkeskustan kupeessa historiallisella Itikanmäen alueella. Talo suunniteltiin alun perin navetaksi, mutta siellä ei koskaan ollut karjaa. Sen sijaan talo on aikanaan toiminut verkatehtaana ja puolustusvoimien varastona.

 • Taidehallin ensimmäiset näyttelyt julkistettu

  26.11.2019 klo 8:00

  Seinäjoen taidehalli avaa uusissa tiloissaan taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa maaliskuussa. Ensimmäisten näyttelyiden valinnassa kuunneltiin uusia, rakentuvia näyttelytiloja ja niiden tunnelmaa. Samalla korostettiin sekä kansainvälistä että paikallista ulottuvuutta. Uudistuneen Taidehallin avaavat pohjoismaisten taiteilijoiden ryhmänäyttely ja paikallisen taiteilijan yksityisnäyttely.

 • ValotON-tapahtumaa vietetään historian valossa

  7.11.2019 klo 17:54

  Neljättä kertaa järjestettävä valo- ja kaupunkitapahtuma ValotON tuo iloa, valoa ja elämyksellisyyttä marraskuuhun 15.-16.11.2019 klo 17-21. Tapahtuman teema on tänä vuonna Historian valossa ja se järjestetään Törnävän museoalueella. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma täyttää museoalueen valo- ja videotaiteella, musiikilla sekä erilaisilla esityksillä.

 • Taidehalli tuo ValotON-tapahtumaan videoteoksia ja lasten valotaidetta

  7.11.2019 klo 9:42

  Taidehalli on mukana Seinäjoen kulttuuripalveluiden ValotON-tapahtumassa Törnävän museoalueella 15. - 16.11. Tapahtuman teema on tänä vuonna Historian valossa.