+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Projektit » Aaltoa kulttuurimatkaillen -hanke

Aaltoa kulttuurimatkaillen -hanke

Aaltoa kulttuurimatkaillen -hanke

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut hallinnoi Aaltoa kulttuurimatkaillen -hanketta, jonka tavoitteena on kehittää arkkitehtuuriltaan ainutlaatuista Seinäjoen hallinto- ja kulttuurikeskusta kansallisena ja kansainvälisenä kulttuurimatkailukohteena. Hankekauden pituus on maaliskuusta joulukuun 2013 loppuun. Hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama.

Seinäjokisten arkeen ja sielunmaisemaan Aalto-keskus kuuluu niin itsestään selvästi, että emme aina havaitse, millainen kulttuurillinen merkitys alueella on. Haluamme nyt koota monitahoisen verkoston yhdessä miettimään ehdottoman matkailullisen valttimme hyödyntämistä. Olisi hienoa löytää uusia ulottuvuuksia ja tuottaa elämyksiä arkkitehtuurista ja muotoilusta kiinnostuneille ammattilaisille ja harrastajille ympärivuotiseksi tarjonnaksi. Tärkeä tavoite on alueen ainutkertaisuuden tiedostaminen ja sen merkityksen vahvistaminen myös kaupunkilaisten ja eri oppilaitoksissa opiskelevien keskuudessa.

Hankkeen päämääränä on nostaa Seinäjoki niin Aalto-keskuksen kuin muun tarjonnan ja tapahtumien kautta ihmisiä kiinnostavaksi matkakohteeksi. Tämän asian ideoiminen tarvitsee luovia ajattelutapoja. Tämä jalostuu hyvässä yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Tarkoituksena on, että suunnitteluverkostoon kuuluvat saavat ideoita, voivat vauhdittaa ja uudistaa myös omaa yritys- ja tapahtumatoimintaansa.

Hankkeen koordinaattorina toimi Marjo Kamila.


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!