+
Tulosta
Etusivu

Tapahtumat

K65 Kulttuurikeskiviikko

Kaiken kansan kulttuurikerho kerran kuussa keskiviikkoisin!

Kulttuurikeskiviikkoisin tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle ja vietetään aikaa itse tehden ja ihmetellen! Kulttuurikeskiviikkoa on järjestetty Seinäjoen taidehallilla keväästä 2018. Taidehallin jäätyä näyttelytauolle ennen muuttoa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navettaan, Kulttuurikeskiviikko löytää tänä syksynä tiensä uusiin paikkoihin! Tule mukaan!

Toimintakerta koostuu aina teemanmukaisesta tekemisestä sekä yhdessä jutustelusta. Lämpimästi tervetuloa, olit sitten kulttuurifriikki tai vasta kulttuurista orastavasti kiinnostunut! Toiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Ikäraja K-65. Kulttuurikeskiviikon järjestää Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja ikääntyneiden palvelut yhteistyössä Seinäjoen kaupunginkirjaston ja kansalaisopiston sekä Seinäjoen museoiden kanssa.


Syksyn 2019 Kulttuurikeskiviikot

28.8. klo 13 Katutaiteilija kertoo: Ville Hautaluoma esittelee teoksiaan
Aallon kirjasto, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki.
Kaupungin katutaiteilija kertoo kesäpestistään. Kuvataiteilija Ville Hautaluoma toimi kesällä 2019 kaupungin katutaiteilijana ikuistaen Seinäjoen tuttuja paikkoja ja tuntemattomampia helmiä kankaalle. Hautaluoma toimi ranskalaisen katumaalarin tavoin ja kannusti yleisöä seuraamaan työskentelyä niin paikan päällä kuin kaupungin Facebook-tilin livelähetysten kautta.

25.9. klo 13 Vapaata viivaa: Aalto-kierros.
Seinäjoen kaupungintalon edusta, Kirkkokatu 6, Seinäjoki.
Seinäjoen laaja hallinto- ja kulttuurikeskus on arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen maailmassa. Tutustutaan kaupunkikuvasta tuttuun kohteeseen oppaan johdolla ja kuullaan kiinnostavia tarinoita Alvar Alvar Aallon ja hänen arkkitehtuurinsa takaa. Tämän jälkeen katselet Aalto-keskusta uusin silmin! Huom! Kävelykierros!

9.10. klo 13 LifeSircus, Ikäsirkus 60+, tilojen ja toiminnan esittely ja näytetunti. Törnävän piiri, Verstas, Seuralantie 25, Seinäjoki.

30.10. klo 13 K65 NURMOOS! Musiikkitoimintaa
Nurmon kirjasto (Nurkkakammari), Nurmontie 20, Nurmo

6.11. klo 13 K65 NURMOOS! Kirjavinkkaus
Nurmon kirjasto (Nurkkakammari), Nurmontie 20, Nurmo

27.11. klo 13 Kurkistus kirjastoon
Jaaksi sali, Apila-kirjasto, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Tutustutaan Apila-kirjaston palveluihin ja arkkitehtuuriin. Kävelykierros rakennuksessa.

11.12. klo 13 Joulun tuntua museolla
Kivinavetta, Seinäjoen museot, Törnäväntie 23, Seinäjoki
Tutustutaan maakuntamuseon toimintaan Törnävällä. Joulun tuntu -tapahtumassa jouluaiheista näkemistä ja tekemistäkin riittää. Liinamaan tupa on puettuna jouluasuun ja Kivinavetassa on tarjoilua sekä jouluaiheisia työpajoja.yn 2019 Kulttuurikeskiviikot


Lisätietoja:
Ikääntyneiden kulttuuritoiminnan koordinaattori Satu Kokkoniemi
p. 044 754 1714 satu.kokkoniemiseinajoki.fi


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!