+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Kulttuurinen vanhustyö » Kulttuurisen vanhus- ja seniorityön Aili-verkosto

Kulttuurisen vanhus- ja seniorityön Aili-verkosto

Seinäjoki kuuluu kulttuurisen vanhus- ja seinorityön Aili-verkostoon. Verkoston tehtävänä on vahvistaa kunnissa ja tulevissa maakunnissa toteutettavaa kulttuurista seniori- ja vanhustyötä rakentamalla eri toimialoilla työskentelevien asiantuntijoiden välille pysyvä yhteistyöverkosto. Kuntatoimijoiden välisen yhteistyön vahvistamisella valmistaudutaan maakuntauudistukseen ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisuudistukseen sekä rakennetaan yhteiskehittämiselle pohja.

Verkoston kehittämistoimet edistävät taiteen ja kulttuurin hyvinvointivaikutusten huomioimista kuntien ja maakuntien hyvinvointisuunnitelmissa sekä hyvinvoinnin indikaattoreissa.

Hankkeessa mukana olevat kunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Pukkila, Turku, Tampere, Kouvola, Seinäjoki, Jyväskylä, Vaasa, Kuopio, Oulu sekä Rovaniemi. Jokaisesta kunnasta verkoston toimintaan osallistuu edustaja sosiaali- ja terveystoimen sekä kulttuuritoimen puolelta. Verkoston toiminta on käynnistynyt yhtenä Suomen hallituksen osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista.

Lisätietoa Aili-verkostosta:

Verkoston esite (pdf, 0.14 Mt)

Verkoston Facebook-sivu


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!