+
Tulosta
Etusivu

Kulttuurikaveri

Kulttuurikaveri-toiminta

Kulttuurikaveri on tärkeä tuki kotona asuvalle ikäihmiselle, jolla ei muuten ole mahdollisuutta osallistua kaupungin eri kulttuuritapahtumiin. Kulttuurikaveri vierailee ikäihmisen kanssa maksutta konserteissa, teatterissa tai museossa.

Kulttuurikaveri-toimintaa varten Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut koordinoi yhteistyötä kaupungin kulttuurilaitosten kanssa. Tällä hetkellä Kulttuurikaveri -kumppaneita ovat: Seinäjoen kaupunginteatteri, SKOR, Rytmikorjaamo, Taidehalli ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo.

Lisää kumppaneita haetaan koko ajan: ota yhteyttä, jos haluat mahdollistaa ikäihmisten osallistumisen tapahtumiisi Kulttuurikaverin kanssa!

Kaupunki toimii kulttuurikavereiden ja kotona asuvien ikäihmisien kohtaamisen sujuttajana. Tämän jälkeen kulttuurikaverin ja ikäihmisen suhde on kuin mikä tahansa ihmissuhde kahden ihmisen välillä. Myös Seinäjoen kansalaisopisto rekrytoi kulttuurikavereita ja järjestää vuosittain info-tilaisuuksia toiminnasta.

Toiveena olisi, että kulttuurikaverit sitoutuisivat toimintaa vähintään puoleksi vuodeksi ja kulttuurikaverukset tapaisivat vähintään yhden kerran kauden aikana. Rekisteriä kulttuurikavereista ja kaveria kaipaavista täydennetään sitä mukaan, kun kiinnostusta ilmenee. Ilmoitamme Kulttuurikaverille henkilökohtaisesti, kun sopiva kaverus on löytynyt ja välitämme yhteystiedot molemmille osapuolille.

Jos haluat Kulttuurikaveriksi:

Täytä tietolomake ja ilmoittaudu kulttuurikaveritoimintaan lähettämällä lomake sähköpostitse satu.kokkoniemiseinajoki.fi tai toimittamalla lomake kulttuuritoimisto Alvarikkoon postitse tai tuomalla se paikanpäälle (Aallon kirjasto, Koulukatu 21, 60100 Seinäjoki.)

Jos haluat Kulttuurikaverin:

Täytä tietolomake ja toimita se esim. Ikäkeskukseen tai kulttuuritoimisto Alvarikkoon postitse tai tuomalla se paikanpäälle (Aallon kirjasto, Koulukatu 21, 60100 Seinäjoki ) tai sähköpostitse satu.kokkoniemiseinajoki.fi

Kulttuurikaveri -tietolomake (docx, 0.02 Mt)Kulttuurikaveri -tietolomake (pdf, 0.09 Mt)

Tervetuloa mukaan Kulttuurikaveri –toimintaan!

Lisätiedot:

Ikääntyneiden kulttuuritoiminnan koordinaattori

Satu Kokkoniemi
satu.kokkoniemiseinajoki.fi
p. 044 754 1714

Kulttuurikaveri -toiminnassa mukana:

Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!