+
Tulosta
Etusivu

Taiteilija-apuraha

Taiteilija-apurahaa voi hakea seinäjokelainen ammattimaisesti taidetta harjoittava henkilö. Taiteilija-apurahaa ei ensisijaisesti myönnetä kahtena peräkkäisenä vuotena.

Seinäjoen kulttuurilautakunnan myöntämä taitelija-apuraha on luonteeltaan avustus, eli se ei ole verrannollinen esim. työskentelyapurahaan. Avustukset ovat summaltaan pieniä.

Hakeminen

Taiteilija-apurahaa tulee hakea kunkin vuoden maaliskuun viimeiseen arkipäivään mennessä (vuonna 2018 la 31.3.). Avustusten hakuajoista ilmoitetaan kaupungin virallisessa ilmoituslehdessä ja kaupungin internetsivuilla.

Hakemus jätetään sähköisesti osoitteessa https://varaukset.seinajoki.fi.
Hakemukseen voi lisätä myös kooltaan alle 2 Mt liitteitä.

Raportointi ja maksaminen

Toimita vapaamuotoinen raportti avustuksen käytöstä sähköpostilla osoitteeseen kulttuuriseinajoki.fi tai tuo se kulttuuritoimistoon sen vuoden marraskuun loppuun mennessä, jolloin avustus on myönnetty.

Taiteilija-apuraha maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille, kun kulttuurilautakunnan päätös on lainvoimainen. Kulttuurilautakunnalla on mahdollisuus periä avustus takaisin, mikäli avustuksen saaja ei toimita raporttia tai avustusta ei ole käytetty avustuspäätöksen mukaisesti.

Avustustuksia haetaan sähköisesti Timmi -järjestelmässä

Yhteisöavustuksen, taiteilija-apurahan ja nuorten taiteenharrastajien apurahan viimeinen hakuaika vuonna 2018 on lauantaina 31.3. klo 23.59.

Kohdeavustusta voi hakea ympäri vuoden.

Ohjeita:

Rekisteröityminen ja avustusanomuksen jättäminen (pdf, 0.67 Mt) Käyttöoikeuksien laajentaminen (pdf, 0.34 Mt)

Lisätietoja:
toimistosihteeri Mirva Kurhela
p. 06 416 6384 tai mirva.kurhelaseinajoki.fi


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!