+
Tulosta
Etusivu

Taiteilija-apuraha

Taiteilija-apurahaa voi hakea seinäjokelainen ammattimaisesti taidetta harjoittava henkilö. Taiteilija-apurahaa ei ensisijaisesti myönnetä kahtena peräkkäisenä vuotena.

Seinäjoen hyvinvointilautakunnan myöntämä taitelija-apuraha on luonteeltaan avustus, eli se ei ole verrannollinen esim. työskentelyapurahaan. Avustukset ovat summaltaan pieniä.

Hakeminen

Huom! Taiteilija-apurahan hakuaika on muuttunut. Apurahaa tulee hakea kunkin vuoden tammikuun viimeiseen päivään mennessä sähköisesti osoitteessa https://varaukset.seinajoki.fi. Vuonna 2020 haku on auki 1.–31.1.2020 klo 15. Avustusten hakuajoista ilmoitetaan kaupungin virallisessa ilmoituslehdessä ja kaupungin internetsivuilla.

Hakemus jätetään sähköisesti osoitteessa https://varaukset.seinajoki.fi.
Hakemukseen voi lisätä myös kooltaan alle 2 Mt liitteitä.

Raportointi ja maksaminen

Toimita vapaamuotoinen raportti avustuksen käytöstä sähköpostilla osoitteeseen kulttuuriseinajoki.fi tai tuo se kulttuuritoimistoon sen vuoden marraskuun loppuun mennessä, jolloin avustus on myönnetty.

Taiteilija-apuraha maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille, kun hyvinvointilautakunnan päätös on lainvoimainen. Hyvinvointilautakunnalla on mahdollisuus periä avustus takaisin, mikäli avustuksen saaja ei toimita raporttia tai avustusta ei ole käytetty avustuspäätöksen mukaisesti.

Avustustuksia haetaan sähköisesti Timmi -järjestelmässä

Avustus taiteen ja kulttuurin ammattiryhmille sekä apurahat taiteilijoille ja nuorille taiteen harrastajille ovat haussa 1.-31.1.2020. Haku päättyy perjantaina 31.1. klo 15.

Yhteisöavustuksen viimeinen hakuaika vuonna 2020 on tiistaina 31.3. klo 15.

Kohdeavustusta voi hakea ympäri vuoden.

Ohjeita:

Rekisteröityminen ja avustusanomuksen jättäminen (pdf, 0.67 Mt) Käyttöoikeuksien laajentaminen (pdf, 0.34 Mt)

Lisätietoja:
toimistosihteeri Mirva Kurhela
p. 044 425 5570 tai mirva.kurhelaseinajoki.fi


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!