+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Kesäkuu » Koko perheen kesäkarnevaali Honkakylässä

Koko perheen kesäkarnevaali Honkakylässä

11.6.2019, klo 14:53

Kesäkarnevaali Honkakylän varhaiskasvatuskeskuksen piha-alueella la 15.6. klo 12-16 tarjoaa monipuolista tekemistä koko perheelle. Klo 13 teatteri Soivan Sammakon esitys Musiikkia mesimetsästä viihdyttää perheen pientä väkeä mukaansa tempaavalla nukketeatterilla. Esitys on ison teltan suojassa, joten arvoitukselliseen kesäsäähän on varauduttu ja sadekaan ei menoa haittaa.

Luonnonläheisessä miljöössä, joen rantamaisemissa, on mm. luontobingo ja –rata, jonka kiertäjät saavat pienen yllätyksen. Mukana järjestelyissä on fysioterapia- ja liikuntapalvelut FysioPuisto, joka mahdollistaa liikunnallisia omatoimipisteitä kävijöille. Tapahtumassa on mahdollista kokeilla mm. jättiritsalla ampumista, tarkkuusheittoa tai pelata perheen tai kaverien kesken eläinkrokettia.

Keppihevosradalla voi kirmata oman keppihevosen kanssa tai ottaa lainaratsun alleen. Lapsille on järjestetty myös maksuton onginta ja taidepisteellä voi osallistua yhteisöllisen taideteoksen tekemiseen tai kokeilla, kuinka suuren jättisaippuakuplan teko onnistuu. Varhaiskasvatuskeskuksen lapset ovat tuoneet oman panoksen tapahtumaan tekemällä yhteisöllistä taidetta kaikkien ihailtavaksi.

60 ensimmäistä kävijää voi halutessaan otattaa polaroidkameralla kuvan itsestään muistoksi tapahtumasta. Kaikilla kävijöillä on mahdollisuus osallistua myös Kärkiklapin arvontaan, jossa palkintona voi voittaa grillin. Tapahtuma on maksuton, mutta käteistä kannattaa varata mukaan kioskia varten. Kioskista voi ostaa niin suolaista kuin makeaa herkkua, kahvia ja virvokkeita unohtamatta. Tapahtumaa ovat tukeneet Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut ja Peräseinäjoen Osuuspankki.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja