+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Kesäkuu » Tapaa katutaiteilija Seinäjoen kesässä

Tapaa katutaiteilija Seinäjoen kesässä

17.6.2019, klo 10:07

Merkitse maalauspaikat ja -ajat kalenteriin

Kaupungin katutaiteilija Ville Hautaluoma ikuistaa kesän aikana Seinäjokea öljyvärein nostaen esiin niin suosittuja paikkoja kuin salaisia helmiä. Taiteilija lähettää maalauspaikoiltaan live-lähetystä Seinäjoen kaupungin Facebook-sivulla, ja maalaamista saa myös mennä seuraamaan paikan päälle.


Katutaiteilija työskentelee aina säävarauksella. Sateisella, tuulisella tai muuten kostealla säällä öljyväreillä ei voi työskennellä. Lisäksi muut ympäristötekijät voivat vaikuttaa maalaamiseen. Alla on listattuna muutamia aikoja ja paikkoja, joista katutaiteilijan löytää, jos olosuhteet suosivat. Katutaiteilija työskentelee päiväsaikaan, ellei toisin mainita. Muista maalauspaikoista katutaiteilija tiedottaa Seinäjoen kaupungin sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa @seinajoenkaupunki.


17.6. Törnävä, jokivarsi
18.6. Itikanmäki
29.6. Provinssi, festivaalialue
2.7. Kalajärven lastenpäivä, Peräseinäjoki
4.7. Pyöräilypäivä, PatsasPyöräily-tapahtuman lanseeraus keskustan alueella
10.-14.7. Seinäjoen Tangomarkkinat, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin
27.7. Kampusranta, Nuermo ry:n tapahtuma
25.8. Nurmon museoLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja