+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Tervetuloa mukaan tekemään Seinäjoen Ilmiötä

Tervetuloa mukaan tekemään Seinäjoen Ilmiötä

2.4.2019, klo 15:21

Kulttuurilehti Ilmiö sai päivänvalon vuoden 2019 alussa. Toinen numero ilmestyy loppukesällä, koulujen alkamisen aikaan.

Ilmiötä koordinoi Taide Seinäjoki -verkosto, joka koostuu Seinäjoen kulttuurilaitoksista ja kulttuurin ammattilaisryhmistä. Lehden julkaisija on Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut. Verkosto ja idea yhteisestä lehdestä syntyivät kulttuurin ja taiteen ammattilaisten haastattelujen ja kulttuuripalveluiden järjestämien työpajojen tuloksena. Tilaisuuksissa havaittiin, että kulttuuri- ja taidetoimijoilla on tarve ja halu lisätä yhteistä näkyvyyttä ja yhteistyötä, jonka seurauksena toimijoista koottiin Taide Seinäjoki -verkosto. Kulttuurilehti Ilmiö on verkoston ensimmäinen yhteinen voimannäyte.

Ilmiö esittelee alueen kulttuurilaitosten ja kulttuurin ammattilaisryhmien ohjelmaa kausittain. Lehti painottuu ammattimaisten, suunnitelmallisten, jatkuvien ja tapahtumallisten sisältöjen esittelyyn. Taide Seinäjoki -verkosto toivottaa myös uudet kulttuuri-ilmiöiden tekijät mukaan lehden sivuille. Mikäli toimintasi täyttää edellä mainitut näkökulmat, ota yhteyttä lehden toimituskuntaan.

Lehden sivuhinnaksi muodostunee noin 1 300–1 600 €. Jakelualue on Etelä-Pohjanmaan alueen kotitaloudet (noin 91 000 kpl).

Uutuutena tulevaan lehteen Kulttuurilehti Ilmiö avaa myös erilaisille kulttuurin ja taiteen harrastajaryhmille mahdollisuuden osallistua lehteen. Ryhmät voivat tulla mukaan lehteen ostamalla ilmoituksen (koko 100x70 mm) hintaan 200 €.

Lehteen tulevan aineiston tulee olla valmiina 31.5.2019.

Ota yhteyttä!


Lisätiedot:
Leena Kråknäs, kulttuuritoimenjohtaja
p. 040 774 8559, leena.kraknasseinajoki.fi
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelutLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja