+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Helmikuu » Ideahaku Kylä- ja kaupunginosakarnevaaleista

Ideahaku Kylä- ja kaupunginosakarnevaaleista

8.2.2019, klo 15:37

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut avaa ideahaun vuoden 2019 Kylä- ja kaupunginosakarnevaaleista. Kyläkarnevaaleja on järjestetty kulttuuripalveluiden ja paikallisten yhdistysten yhteistyönä vuodesta 2012 alkaen.

Kulttuuripalvelut haastaa kylien ja kaupunginosien toimijat pohtimaan, mikä on parasta omalla asuinalueella ja mikä tekee siitä erityisen. Kyläkarnevaali-tapahtumien tavoitteena on tuoda esiin kauniita ja idyllisiä kylänraitteja, tunnelmallisia kokoontumispaikkoja sekä kylien ja kaupunginosien omaleimaisuutta. Haku tarjoaa yhdistyksille ja yhteisöille mahdollisuuden kokeilla kokonaan uuden tapahtuman järjestämistä tai kehittää aiempaa tapahtumaideaa.

Hakuun voivat osallistua Seinäjoen kylien ja kaupunginosien eri yhteisöt (esimerkiksi kylä- ja kaupunginosayhdistykset, vanhempainyhdistykset tai harrasteseurat, jotka toimivat alueellisesti). Myös aiemmin Kyläkarnevaaleja toteuttaneet toimijat voivat osallistua. Kulttuuripalvelut valitsee hakemuksista parhaiten hakuehtoja vastaavat ideat ja tukee yhdistystä/seuraa tapahtuman järjestämisessä rahallisesti sekä viestinnällisesti. Hakulomake on avoinna 28.2.2019 saakka osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/DE4BAA46F609FA65

Kulttuuripalvelut toivoo, että karnevaali:
... tuo esiin asuinalueen erityispiirteitä
... on sisällöltään monipuolinen
... edistää asuinalueen toimijoiden välistä yhteistyötä
... on kaikille avoin ja maksuton
... kutsuu muut kaupunkilaiset ja matkailijat kylään
... on järjestäjänsä näköinen

Kyläkarnevaaleja on järjestetty aiemmin mm. Ylistaron Kainaston nuorisoseuralla, Pohjan kaupunginosassa, Itämäentalolla, Honkakylän varhaiskasvatuskeskuksessa sekä Juupajärven rannalla.

Lisätiedot:
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
p. 044 425 5942


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja