+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Marraskuu » Valtakunnallista Lastenmusiikkipäivää juhlistetaan Rytmis Juniorissa

Valtakunnallista Lastenmusiikkipäivää juhlistetaan Rytmis Juniorissa

14.11.2018, klo 13:49

Rytmis Junior 18.11.2018.

Marraskuussa järjestetään ensimmäistä kertaa valtakunnallinen lastenmusiikkipäivä. Etelä-Pohjanmaalla lastenmusiikkipäivä näkyy siten, että tavallisimmin kevätkaudella toteutettu Rytmis Junior tapahtuma tekee paluun Rytmikorjaamon syyskauden tapahtumiin. Rytmikorjaamolla järjestettävässä tapahtumassa esiintyy lastenmusiikin superkokoonpano, kun lastenmusiikkiorkesteri Orffit yhdistää voimansa Laitakaupungin Orkesterin kanssa. Yhtye on julkaissut yhteistä musiikkia, jonka tiimoilta esiintymisiä on jonkin verran tehty aikaisemminkin. Yhtyeen levy on löydettävissä yleisimmistä suoratoistopalveluista.

Lastenmusiikin kuuntelemisen ja kokemisen lisäksi tapahtumassa pääsee myös itse osalliseksi kulttuurin ja taiteen tekemisestä. Ohjelmasta löytyy työpajoja elektronisen musiikin tekemisestä, sirkuksesta sekä kuvataiteesta. Yhteisötaideteosta tapahtuman osallistujat pääsevät valmistamaan valoin vahvistetulle piirustusseinälle. ”Työpajat ovat suunnattu 3–8 -vuotiaille, ja kaikkia sisältöjä voi lapsi tehdä yhdessä vanhempansa kanssa” toteaa Louhimon lastenkulttuurituottaja Omar Zouiter.

Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy. Järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Selmu ry ja Laitakaupungin Orkesteri.

Rytmis Juniorin ohjelma 18.11. klo 14–17

klo 14–16 Lastenkulttuurikeskus Louhimon työpajoja:

  • Elektronisen musiikin työpaja (Elektronista äänimaiseman luontia)
  • Sirkustyöpaja
  • Valotettu piirustusseinä (inspiraationa elektroninen äänimaisema)
  • Taidetyöpaja

klo 16 Rytmikorjaamon lavalle nousee suosittu lastenmusiikkiorkesteri Orffit yhdessä Laitakaupungin Orkesterin kanssa. Luvassa on äitien ja isien tekemää puolisähköistä lastenmusiikkia!

Herkkukioski palvelee koko tapahtuman ajan.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja