+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Marraskuu » Juhani Tuomi tuo hyvää taidetta Taidehallin Uuteen Studioon

Juhani Tuomi tuo hyvää taidetta Taidehallin Uuteen Studioon

22.11.2018, klo 13:33

Seinäjoen taidehallin Uudessa Studiossa on avautumassa tämän vuoden viimeinen näyttely.

Taidemaalari Juhani Tuomi esittää sarjan hänen uuteen tuotantoonsa painottuvia öljyvärimaalauksia Hyvää taidetta –nimellä kulkevassa näyttelyssä.

Taiteilija kertoo: ”Hyvää taidetta viittaa haluuni tehdä ennen kaikkea hyvää taidetta. Työskentelyni tärkein periaate on olla tinkimätön. Yhtään vetoa ei saa vetää rahan kiilto silmissä, koskaan ei saa pensseliä nostaa poliittisiin tarkoituksiin. Minä teen taidetta taiteen itsensä vuoksi, maalausta maalauksen vuoksi. Muu on minulle turhuuden rovioita. Maalaamisen ihanteet nousevat minulla saksalaisen ekspressionismin perinteistä. Huonomaalaus on lähellä sydäntäni ja voima on kädessäni.”

Juhani Tuomi (s.1983) on Tampereelta lähtöisin oleva taidemaalari, joka asuu ja työskentelee synnyinkaupungissaan. Hän on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian maalauksen osastolta vuonna 2010, ja kuvataiteilijaksi (AMK) Tampereen ammattikorkeakoulun Kuvataiteen koulutusohjelmasta vuonna 2007. Hän on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä vuodesta 2006 lähtien. Tämä on hänen ensimmäinen näyttelynsä Seinäjoella. Näyttely on avoinna 6.1.2019 asti.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja