+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Lokakuu » Harmonikkamusiikin huippukonsertti Peräseinäjoella

Harmonikkamusiikin huippukonsertti Peräseinäjoella

5.10.2018, klo 15:19

Harmonikkamusiikin suositut taiturit Veikko Ahvenainen ja Carina Nordlund konsertoivat Peräseinäjoen Terästalossa torstaina 11.10. klo 19.00. Konsertissa on mukana myös hanuristi Erkki Vainionpää. Parituntisessa huippukonsertissa kuullaan monipuolista harmonikkamusiikkia. Väliajalla on mahdollista ostaa kahvia ja kastamista Toivolanrannan vanhempainyhdistykseltä. Tuotto menee lasten ja nuorten hyväksi. Konsertti järjestetään yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Veikko Ahvenainen on Suomen eniten ulkomailla esiintynyt harmonikkataiteilija. Hän on pitkän uransa aikana soittanut noin 5000 soolokonserttia eri puolilla maailmaa, yli 40 maassa, mm. Japanissa, Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopan maissa. Hän on myös kirjoittanut monia harmonikansoiton oppikirjoja, sekä säveltänyt ja sovittanut lähes tuhat harmonikkakappaletta. Lisäksi hän on säveltänyt sinfonia- ja kamariorkesteriteoksia. Tänä vuonna Ahvenaisen ensimmäisestä levytyksestä tulee kuluneeksi 63 vuotta ja hän on 1063 levytetyllä kappaleella Suomen eniten levyttänein artisti kautta aikojen. Presidentti Tarja Halonen myönsi hänelle arvostetun Pro Finlandia mitalin vuonna 2010.

Konsertti Terästalossa to 11.10.2018 klo 19. Liput 13 €, käteismaksu.

Lisätietoja:
Kulttuuri- ja nuoriso-ohjaaja Eija Saariaho
eija.saariahoseinajoki.fi
p. 044 4700 372Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja