+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Elokuu » Suosittu K65 Kulttuurikeskiviikko jatkuu Taidehallilla

Suosittu K65 Kulttuurikeskiviikko jatkuu Taidehallilla

21.8.2018, klo 13:09

Kevään 2018 aikana parikymmentä kulttuurin ystävää kuukausittain yhteen koonnut K65 Kulttuurikeskiviikko jatkuu Taidehallilla.

K65 Kulttuurikeskiviikko on kaikille yli 65-vuotiaille suunnattu avoin kulttuurikerho. Kulttuurikeskiviikkoisin tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle ja vietetään aikaa yhdessä tehden ja ihmetellen. Jokaiselle kerralle on oma teemansa ja vetäjänsä. Toimintakerta koostuu aina teemanmukaisesta tekemisestä sekä yhdessä jutustelusta.

"Aloitimme kerhotoiminnan viime keväänä kokeiluna, jonka suosio yllätti meidät täysin. Tällaiselle avoimelle ja yhteisölliselle kulttuuritoiminnalle on selvästi tilausta. Jo keväällä oli itsestään selvää, että toimintaa jatketaan syksyllä", toteaa ikääntyneiden kulttuuritoiminnan koordinaattori Satu Kokkoniemi.

Syksyn ensimmäistä Kulttuurikeskiviikkoa vietetään 22.8.2018. Ensimmäisillä kerhokerroilla syvennytään yhdessä luomaan Armas-yhteisötaideteosta äänimaisemien, tarinoiden ja kädentaitojen parissa. Muut syksyn toimintakerrat koostuvat musiikista ja teatterista. Joulukuussa juhlistetaan lähestyviä pyhiä Jouluspesiaalilla, joka koostuu vuodenaikaan sopivasta kirjavinkkauksesta ja muista jouluisista puuhista.

K65 Kulttuurikeskiviikkoa vietetään Seinäjoen taidehallilla kerran kuussa keskiviikkoisin klo 13. Toiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tapahtuman ikäraja on nimensä mukaisesti K-65. Syksyn 2018 Kulttuurikeskiviikot ovat 22.8., 26.9., 31.10., 21.11. ja 12.12.

K65 Kulttuurikeskiviikko on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja ikääntyneiden palveluiden ikääntyneiden kulttuuritoimintaa. K65 Kulttuurikeskiviikko järjestetään yhteistyössä kaupunginkirjaston ja kaupunginteatterin kanssa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja