+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Elokuu » Taidehalli uudistaa toimintaansa ja muuttaa uusiin tiloihin

Taidehalli uudistaa toimintaansa ja muuttaa uusiin tiloihin

21.8.2018, klo 15:58

Taidehallin uudistus konkretisoituu vuonna 2019 ohjelmarakenteen muutoksena sekä siirtymisenä uusiin tiloihin.

Taidehallin tavoitteena on profiloitua lakeuden laidalla sijaitsevana ympäröivästä maaseudusta ja urban-rural -rajapinnasta ammentavana taidetoimijana. Aiemmin Taidehallin näyttelyohjelma on koostunut nykytaidetta yleisesti ja laajasti käsittelevästä näyttelytarjonnasta. Uudistuksen tavoitteena on toteuttaa karsitumpi, mutta sisällöllisesti vahvempi näyttelyohjelma. Taidehallin uudet tilat ovat rakentumassa Itikan alueella sijaitsevaan Kalevan Navettana tunnettuun rakennukseen. Vanha navetta tarjoaa mielenkiintoisen viitekehyksen maaseutua käsittelevälle nykytaideohjelmalle.

Tiedotamme uudistustyön vaiheista omilla nettisivuillamme, sosiaalisen media kanavissa ja tulemme järjestämään tilaisuuksia, joissa yleisö pääsee osallistumaan.

Lue aiheesta lisää täältä.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja