+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Toukokuu » Lasten taide- ja musiikkileireille ehtii vielä mukaan

Lasten taide- ja musiikkileireille ehtii vielä mukaan

11.5.2018, klo 10:34

Lastenkulttuurikeskus Louhimo ja Seinäjoen Kansalaisopisto järjestävät ensi kesänä Pruukin yhtenäiskoululla kolme alakouluikäisten leiriä sekä yhden kurssin yläkouluikäisille. Ilmoittautuminen leireille on auki torstaihin 17.5.2018 asti.

Leirikesän avaa kesäkuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä Taideleiri (4.–7.6.). Se on 7–9-vuotiaille seinäjokisille suunnattu päiväleiri, jossa on ohjausta kuvataiteesta, elektronisesta musiikista sekä sirkustoiminnasta.

Seuraavalla viikolla (11.–15.6.) ohjelmassa on Bändileiri 10–12-vuotiaille soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneille seinäjokisille. Leirillä tehdään yhdessä omaa musiikkia sekä toteutetaan mukavaa vapaa-ajan toimintaa.

Elokuinen, perinteinen Spelileiri (31.7.–2.8.) on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri. Yläkouluikäisille kansanmusiikin harrastajille on tänä vuonna leirin yhteyteen rakennettu JatkoSpelit-kurssi. Kurssi ja leiri huipentuvat leiriviikon päättävään yhteiskonserttiin.

"Kaikissa neljässä leirissä on vielä hieman tilaa. Luvassa on monipuolista ja laadukasta sisältöä lapsille ja nuorille ", kommentoi Louhimon lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet leireille löydät osoitteesta www.louhimo.com.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja