+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Huhtikuu » Kevät-Alvar kutsuu koko perheen Aalto-keskukseen

Kevät-Alvar kutsuu koko perheen Aalto-keskukseen

26.4.2018, klo 13:16

Lauantaina 5.5.2018 kolmatta kertaa järjestettävä Kevät-Alvar-tapahtuma herättää Aalto-keskuksen ympäristön kevääseen. Kaikkien kaupunkilaisten yhteinen tapahtuma kutsuu perinteisesti suunnistamaan Apila-kirjaston ja Aalto-keskuksen alueelle sijoitettuihin toimintapisteisiin kello 11.30—14.30 välillä.

Kevät-Alvar tarjoaa kurkistuksia kaupungin tuottamaan monipuoliseen ja laadukkaaseen toimintaan, ja kääntää katseen Aalto-keskuksen monipuolisiin tiloihin. Koko perheelle soveltuva tapahtuma kutsuu esimerkiksi valmistamaan vaahtokarkkivartaita, värittämään Aallon kirjaston tunnekarttaa ja tekemään tilaluonnoksia museon työpajassa, kuuntelemaan satuja kirjastoautoon tai seikkailemaan kuvasuunnistustehtävän avulla ympäri rakennuksia. Ohjelmassa on myös Kaupunginorkesterin musiikkiesityksiä sekä Nukketeatteri Ofelian satuvuoluesitys Käkkyrämänty. Katso tarkat ohjelmatiedot.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Seinäjoen kulttuuri-, nuoriso-, liikunta-, kirjasto- ja museopalvelut, Seinäjoen kansalaisopisto, Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Seinäjoen Oppaat ry., Seinäjoen seurakunta, Seinäjoen kaupunginorkesteri sekä etäpisteenä Seinäjoen Taidehalli. Näiden toimijoiden lisäksi tapahtumaan osallistuvat Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan opiskelijat, Seinäjoen kaupunginorkesterin kvintetti sekä porvoolaisena vierailijana Nukketeatteri Ofelia. Aalto-keskuksen ympäristössä on rajallisesti paikoitusalueita, ja paikalle kannattaakin saapua pyörällä tai kävellen. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Lisätiedot:
Lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen,
p. 044 4181273, tanja.huuskonenseinajoki.fi
Lastenkulttuurikeskus Louhimo


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja