+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Maaliskuu » Koivukaari hyvästelee Lumimaailman

Koivukaari hyvästelee Lumimaailman

29.3.2018, klo 14:54

Seinäjoen varhaiskasvatuksen 4-vuotiaiden lapsien toteuttama Lumimaailma-yhteisötaideteos on ilahduttanut asukkaita ja vierailijoita maaliskuun ajan Koivukaaren palvelukeskuksessa.

Suomen talvista luontoa kuvaavat teokset saivat alkunsa taiteilija Virpi Timosen ajatuksesta. Peräseinäjoella esillä olevassa näyttelyssä on yli 300 lasten tekemää yksittäistä taideteosta. Näyttelyn päätteeksi pidetään sulkijaisjuhla 4.4.2018 klo 13.

”Sulkijaisiin voi tulla ihastelemaan myös Peukalopotin ja Onnimannin päiväkotien lapsien, palvelukeskuksen asukkaiden ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden keväistä yhteisötaideteosta”, kertovat Seinäjoen ammattikorkeakoulun tapahtumantuotannon opiskelijat Anna Toiva ja Siina Mutikainen. Toiva ja Mutikainen ovat pitäneet maaliskuun aikana useita työpajoja, joissa lapset, opiskelijat ja ikäihmiset innostettiin taiteilemaan keväisissä maalauspajoissa. Maalaushetkissä päästettiin luovuus valloilleen sekä koettiin ilon ja onnistumisen hetkiä värien keskellä. Tavoitteena oli yhteinen ja yhteisöllinen tekeminen, sekä värinpilkahdusten tuominen arjen keskelle. Eri sukupolvien tekemät värikkäät maalaukset ripustetaan somistamaan sulkijaisjuhlia.

Tapahtuman Koivukaaren palvelukeskuksessa järjestävät Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja ikääntyneiden palvelut, Koivukaaren palvelukeskuksen Apila-koti ja palveluasunnot sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun tapahtumatuotannon opiskelijat Anna Toiva ja Siina Mutikainen.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja