+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Helmikuu » Louhimo tarjoaa sirkussisältöjä talveen

Louhimo tarjoaa sirkussisältöjä talveen

19.2.2018, klo 16:09

Helmikuun lopussa julkaistaan ensimmäinen osa Youtube-videoiden sarjasta liittyen sirkusvälineiden rakentamiseen.

Videot tuovat lisäulottuvuuden viime vuonna julkaistuun sirkusvälineiden rakennusoppaaseen. Opas on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat rakentaa itse sirkusvälineitä ja saada käytännön ohjeita helpoista ja edullisista tavoista valmistaa niitä. Rakennusohjevideoita on tehty muun muassa jongleerauspallojen sekä hulavanteiden valmistamisesta. "Videon avulla rakentamisesta saa aina vain tarkemman kuvan", Louhimon lastenkulttuurituottaja ja sirkusohjaaja Tanja Huuskonen vinkkaa. Opas ja videot ovat ilmaisia, ja ovat esillä Louhimon nettisivuilla www.louhimo.com.

Louhimo on laajentanut toimintaansa viime vuosina musiikkiin erikoistuneen lastenkulttuurityön lisäksi myös sirkustoiminnan alueelle. Talvilomaviikolla Louhimo tuo Kirjastoon kaikille avoimen sirkustyöpajan sekä sirkusesitysvierailun Tampereelta. Jonglööri Jani Suihkonen esiintyy Apila-kirjastossa to 1.3. Kirjaston Talvilomatapahtumien yhteydessä. Lisätietoa tapahtumista löytyy Louhimon ja Seinäjoen kirjaston nettisivuilta.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja