+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Tammikuu » …Sävelissä soi ranskalainen parfyymi…

…Sävelissä soi ranskalainen parfyymi…

11.1.2018, klo 10:47

Seinäjoen Suomi-Ranska-seura ry järjestää ranskalaisen musiikin konsertin Seinäjoella 20.1.2018

Konsertti käynnistää Seinäjoen Suomi-Ranska-seuran 20. toimintavuoden ja vuoden aikana on luvassa myös monenlaista muuta toimintaa. Seura toimii aktiivisesti ranskalaisen kulttuurin ja ranskan kielen edistämiseksi toiminta-alueellaan.

-Konsertin solisteina ovat sopraano Terttu Iso-Oja ja tenori Petteri Loukio säestäjänä Kirill Kozlovski, kertoo seuran sihteeri Anna-Maija Uitto.
- Konsertissa kuullaan 1800- ja 1900 luvkujen keskeistä ranskalaista musiikkia, mm. Clauden Debussyn laulusarja Ariettes Oubliées sekä Francis Poulencin Banalités-sarja. Tämän lisäksi kuullaan duettoja ja ooppera-aarioita, Uitto jatkaa.
-Lippuja konserttiin voi ostaa sekä ennakkoon, että ovelta. Konsertti järjestetään Seinäjoen seurakuntakeskuksen alasalissa.



Konsertin järjestelyissä apuna toimii Kansainvälistä asukastoimintaa Seinäjoella –hanke.



Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja