+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Lokakuu » Iloa ja väriä vauvaperheiden syksyyn: värikylvyt alkavat pyöriä taidehallilla

Iloa ja väriä vauvaperheiden syksyyn: värikylvyt alkavat pyöriä taidehallilla

9.10.2017, klo 14:25

Vauvojen värikylvyt palaavat Seinäjoen taidehallin ohjelmistoon marras–joulukuussa. Tarjolla on kaksi viikkoryhmää, jotka kokoontuvat kuutena perjantaina. Lisäksi värikylpyä voi tulla kertaluontoisesti kokeilemaan piipahduspajoissa.

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpajassa edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Vauvojen tuottamia jälkiä, visuaalisia eleitä ja toimintaa pidetään merkittävinä ja tärkeinä. Vauvojen värikylpy tarjoaa mahdollisuuden vauvan ja aikuisen moninaiselle vuorovaikutukselle. Värikylpy on Porin lastenkulttuurikeskuksen kehittämä menetelmä.

Värikylvyissä muun muassa taiteillaan turvallisilla, syötävistä materiaaleista valmistetuilla väreillä. Työpajat sopivat vauvoille ja taaperoille 4 kuukauden iästä alkaen. Taidehallilla on omat ryhmänsä alle vuoden vanhoille ja 1–2-vuotiaille taaperoille.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot netissä Seinäjoen taidehallin sivuilla www.seinajoki.fi/varikylpy


Tiedustelut ja yhteydenotot:

Elina Teitti, taidekasvattaja
Seinäjoen taidehalli
Upankatu 3, 60100 Seinäjoki
p. 044 547 1779 tai 06 416 2390
elina.teittiseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja