+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Syyskuu » Pommarissa maksutonta musiikkitoimintaa kaupunkilaisten syksyyn

Pommarissa maksutonta musiikkitoimintaa kaupunkilaisten syksyyn

26.9.2017, klo 12:19

Lastenkulttuurikeskus Louhimo järjestää syksyllä maksuttomia bändi- ja elektronisen musiikin työpajoja Seinäjoen kirjaston Pommari-soittotilassa lapsille ja nuorille.

Avoimissa bändityöpajoissa osallistujat pääsevät kokeilemaan useita eri soittimia tunnin aikana. Mukaan mahtuu kaikentasoisia soittajia, eikä osallistuminen vaadi aikaisempaa kokemusta bändisoitosta. Avointa opastusta järjestetään joka toinen tiistai klo 15–15.45. Seuraavan kerran pääsee osallistumaan 3.10.2017 ja viimeinen tapaamiskerta on 28.11. Bändityöpajoihin ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Elektronisen musiikin kurssi järjestetään syyslomaviikolla 18.–19.10. klo 12–15. Kurssi on suunnattu 13–18 -vuotiaille, eikä se vaadi aiempaa kokemusta musiikin tekemisestä. Kurssilla käytetään Logic Pro X -ohjelmistoa ja järjestäjät toimittavat tarvittavat laitteet paikalle. Kurssilla hyödynnetään myös Pommarista löytyvää laitteistoa. Kahden iltapäivän aikana käydään läpi muun muassa rumpukoneen, syntetisaattorin, samplaamisen, biisinrakentamisen ja miksauksen alkeita osallistujien kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Mukaan mahtuu kahdeksan ensiksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

samuli.kukkolaseinajoki.fi

Aallon kirjaston vanhaan väestönsuojaan rakennetusta soittohuone Pommarista on mahdollista varata kirjastokortilla soittovuoroja myös erilaisille ryhmille tai yksittäisille soittajille. Tilassa on kattava kiinteä soitinvalikoima. Aika Pommarin käyttöön varataan Apilan alakerran musiikkiosastolta.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja