+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Heinäkuu » Tule katsomaan koko perheen seikkailunäytelmää – Valtakiven arvoitusta!

Tule katsomaan koko perheen seikkailunäytelmää – Valtakiven arvoitusta!

6.7.2017, klo 16:24

Valtakiven arvoitus on vauhdikas koko perheen musiikillinen seikkailunäytelmä, joka kertoo Astrid Lindgrenin hengessä piirin lasten seikkailuista Törnävän sairaala-alueella eräänä 1950-luvun iltapäivänä. Hassut sattumat ja oudot kohtaamiset seuraavat toisiaan, kun piirin lapset Pasi ja Helga saavat uuden ystävänsä Ullan mukaan ratkaisemaan jännittävää valtakiven arvoitusta.

"Piirin lapsiksi" kutsutaan Seinäjoen Törnävän sairaalan alueella 1930–1970 -luvuilla asuneita sairaalan henkilökunnan lapsia, joiden elämästä ei kavereita eikä seikkailuja puuttunut! Näytelmä perustuu piirin lasten omiin kertomuksiin ikimuistoisesta lapsuudesta.

Rooleissa nähdään paikallisille tutut Eeva Kurssi, Jarmo Ikola sekä mm. Syke-sairaalasarjasta ja Seinäjoen kaupunginteatterista tuttu näyttelijä Krista Putkonen-Örn. Näytelmän on käsikirjoittanut Juulia Soidinaho ja muusikkona toimii Emmi-Ida Kempas.

Näytelmän ohjaaja Tero Heinämäki on toiminut mm. ohjaajana Seinäjoen kaupunginteatterissa ja johtajana Joensuun kaupunginteatterissa. Hän on kulttuuriyhdistys KoHon perustajajäsen.

Näytelmä esitetään Seuralassa (Seuralantie 3). Kahvilan ylläpitämisestä huolehtii SJK-05 juniorjoukkue. Vain käteismaksu.

Valtakiven arvoitus on osana Törnävän kulttuurikuuta.

liput ja aikataulut: www.netticket.fi/valtakiven-arvoitus

Seuraavat esitysajat

la 29.7. klo 14
su 30.7. klo 14
ti 1.8. klo 18
ke 2.8. klo 18
to 3.8. klo 18
ti 8.8. klo 18
ke 9.8. klo 18
pe 11.8. klo 18
la 12.8. klo 14
su 13.8. klo 14

Lisätietoja
www.kulttuurikuu.fi
www.facebook.com/tornavankulttuurikuu


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja