+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Kesäkuu » Poliitikon työharjoittelupäivä Seinäjoen taidehallilla ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseolla

Poliitikon työharjoittelupäivä Seinäjoen taidehallilla ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseolla

1.6.2017, klo 9:49

Kutsu poliitikko museoon on valtakunnallinen Suomen museoliiton organisoima teemaviikko, jonka aikana museot avaavat ovet kulissien taakse. Viikkoa vietetään 5.–9.6.2017.


Museot ympäri maan kutsuvat itselleen tärkeitä poliitikkoja tutustumaan toimintaansa mahdollisimman käytännönläheisesti, ikään kuin työharjoittelupäivän merkeissä. Tarkoituksena on tuoda esiin museoiden laaja-alaista toimintaa, joka sisältää paljon muutakin kuin näyttelyt ja tapahtumat.

Seinäjoella taidehalli ja maakuntamuseo osallistuvat teemaviikkoon yhdessä. Taidehalli ja museo haastoivat mukaan Pasi Kivisaaren, joka perehtyy yhden päivän aikana molempien organisaatioiden toimintaan ja pääsee tekemään töitä käytännössä. Kivisaaren työharjoittelupäivä on keskiviikko 7.6.2017.

Taidehallilla Kivisaaren työpäivään kuuluu mm. apulaisoppaana toimimista näyttelykierroksella Muusa-taideleirin lapsille sekä kesän näyttelyiden valmisteluun liittyviä tehtäviä.

Museolla Pasi Kivisaari saa tehtäväkseen mm. tallennusharjoituksen, mikä on museo- ja kulttuuriperintötyön ydintä. Harjoituksen aikana harjoittelijalle tulee tutuksi museoaineiston matka vastaanottotilanteesta säilytykseen ja mahdolliseen näyttely- ja muuhun käyttöön.

Tervetuloa seuraamaan työharjoittelun kulkua ja kuulemaan kokemuksia!

Lisätiedot:
Sanna Karimäki-Nuutinen Susanna Tyrväinen
näyttelykoordinaattori museotoimenjohtaja
Seinäjoen taidehalli Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo
sanna.karimaki-nuutinenseinajoki.fi susanna.tyrvainenseinajoki.fi
p. 040 774 8560 p. 044 754 1653

Tarkemmin kampanjasta Museoliiton sivuilla:


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja