+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Toukokuu » Kulttuurilautakunnan avustukset myönnetty

Kulttuurilautakunnan avustukset myönnetty

15.5.2017, klo 11:25

Seinäjoen kulttuurilautakunta jakoi yhteensä 65 000 euroa apurahoja taiteilijoille, nuorille taiteen harrastajille, yhteisöille ja yhdistyksille.

Avustuksia jaetaan monipuolisen kulttuuritoiminnan turvaamiseksi Seinäjoella. Kulttuurilautakunta rohkaisee ja tukee avustuksin kaupunkilaisia, yhdistyksiä ja muita toimijoita mm. tuottamaan uusia tapahtumia ja kehittämään Seinäjoen kulttuurielämää. Avustusten myöntämisperusteissa vuoden 2017 teema oli YHDESSÄ Suomi 100 -juhlavuoden mukaisesti.

Määräaikaan mennessä saapui,

  • 34 yhteisöavustushakemusta
  • 12 taiteilija-apuraha hakemusta
  • 2 nuoren taiteenharrastajan apurahahakemusta

Avustuksia myönnettiin seuraavasti:

Myönnetyt avustukset 2017 (pdf, 0.17 Mt)
Yhteisöavustukset suunnataan aktiivista kulttuurityötä tekevien yhdistysten ja yhteisöjen perustoiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Eduksi katsotaan yhdistysten välinen yhteistyö. Myös kaupungin tapahtuma-areenoiden (esim. Törnävänsaari ja kansalaistori) luovaa käyttöä arvostetaan.

Taiteilija-apuraha myönnetään seinäjokelaisille ammattimaisesti taidetta harjoittaville.

Nuorten taiteenharrastajien apuraha myönnetään seinäjokelaisille eri taidemuotoja harrastaville aktiivisille nuorille.

Kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Pasi Kivisaari iloitsee Seinäjoen moninaisesta kulttuuritoiminnasta. ”Kaupunkiamme rikastuttaa monipuolinen ja monikerroksinen kulttuuritoiminta, jota lautakunta pyrkii omalta osaltaan näillä avustuksilla vahvistamaan.”

Lisätietoa kulttuurilautakunnan myöntämistä apurahoista:

Pasi Kivisaari, kulttuurilautakunnan puheenjohtaja
p. 050 347 9334 pasi.kivisaariseinajoki.fi

Leena Kråknäs, kulttuuritoimenjohtaja
p. 040 774 8559 leena.kraknasseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja