+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Toukokuu » Louhimo julkaisee sirkusoppaan

Louhimo julkaisee sirkusoppaan

29.5.2017, klo 12:35

Toukokuun lopussa julkaistava opas on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat rakentaa itse sirkusvälineitä ja saada käytännön ohjeita helpoista ja edullisista tavoista valmistaa niitä.

Oppaasta löytyy ohjeet muun muassa jongleerauspallojen sekä hulavanteiden valmistamiseen. Lisäksi oppaaseen on koottu linkkejä muihin sirkustoimintaa käsitteleviin julkaisuihin. Opas otetaan käyttöön tulevan kesän leireillä ja sirkussisältöjen yhteydessä.

Louhimo on laajentanut toimintaansa musiikkiin erikoistuneen lastenkulttuurityön lisäksi myös sirkustoiminnan alueelle. ”Oppaan avulla sirkusvälineitä voi rakentaa itse kouluissa, päiväkodeissa tai vaikkapa omalla työpaikalla”, Louhimon lastenkulttuurituottaja ja sirkusohjaaja Tanja Huuskonen vinkkaa.

Opas on ilmainen ja se on ladattavissa Louhimon nettisivuilta www.louhimo.com/oppaat

Lisätietoja:
Tanja Huuskonen, lastenkulttuurituottaja
tanja.huuskonenseinäjoki.fi
p. 044 418 1273


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja