+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Toukokuu » Uudistunut Pikkuprovinssi tarjoaa ohjelmaa koko perheelle

Uudistunut Pikkuprovinssi tarjoaa ohjelmaa koko perheelle

10.5.2017, klo 10:25

Perinteinen Pikkuprovinssi-tapahtuma kasvaa tänä vuonna kaksipäiväiseksi. Tapahtuma järjestetään Törnävänsaaren Paviljongissa ja sen ympäristössä 18. ja 20.5. Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden ja Lastenkulttuurikeskus Louhimon järjestämä tapahtuma toteutetaan yhdessä SeAMK:n kulttuurituotannon opiskelijoiden kanssa.

Pikkuprovinssi on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka tarjoaa mielenkiintoista tekemistä koko perheelle. Kaksiosaisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä 18.5. ohjelmassa on jo perinteeksi muodostunut bändikatselmus, jossa alakoululaisten bändit nousevat Törnävänsaaren Paviljongin lavalle. Katselmusta on järjestetty vuodesta 1995 alkaen.

Bänditapahtuman rinnalle järjestetään tänä vuonna koko perheen lastenkulttuuripäivä lauantaina 20.5. Päivän ohjelmassa on mm. työpajatoimintaa, aarreseikkailua sekä live-esiintyjät Mimi ja Kuku sekä Muuan Mies. Törnävänsaaren luonnonkauniissa ympäristössä pääsee mm. valmistamaan macrame-rannekkeita Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin johdolla ja osallistumaan sirkustyöpajaan sekä soitinrakennustyöpajaan. Toiminnan lomassa voi rentoutua Seinäjoen kaupunginkirjaston satupiknikillä tai kaverikoiria rapsuttelemalla ja nauttia kahvion antimista. Katso koko ohjelma:tapahtuman omilta sivuilta.

Pikkuprovinssin tarkoituksena on tarjota koko perheelle mielekästä yhteistekemistä ja kannustaa lapsia ja nuoria musiikkiharrastuksen pariin. Tapahtuman avulla halutaan tuoda esiin Törnävänsaaren monipuolisuutta erilaisten tapahtumien järjestämispaikkana ja kertoa alueen mielenkiintoisesta historiasta. Törnävänsaaren läheisyydessä on rajallisesti parkkitilaa, joten paikalle kannattaa saapua pyörällä, kävellen tai paikallisbussilla. Tapahtuma on saanut tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä sekä Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahastolta.

Lisätiedot:
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
p. 044 425 5942

Työryhmän vastuutuottaja Teemu Tanskanen
p. 044 4181 807
Infopikkuprovinssi.fi
www.pikkuprovinssi.fi.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja