+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Huhtikuu » Päiväleirejä musiikin parissa

Päiväleirejä musiikin parissa

13.4.2017, klo 11:01

Alakouluikäisille suunnatuilla leireillä pääsee tutustumaan mm. erilaisiin soittimiin, laulujen sanoittamiseen ja sirkusvälineisiin.

Musakesä 5.–9.6.2017

Musakesä-leiri on 7–12-vuotiaille seinäjokisille suunnattu päiväleiri Peräseinäjoen Toivolanrannan koululla. Leirillä lapset pääsevät kokeilemaan uusia soittimia ja vahvistamaan olemassa olevia soittotaitojaan yksilöopetuksessa bändi- ja yhteissoiton kautta. Leiriläiset pääsevät esiintymään perinteisessä Iltasoitto-konsertissa to 8.6. Leirin hinta on 85 €/lapsi (10 € sisarusalennus), sis. opetuksen, ruokailut, ohjatun vapaa-ajan toiminnan ja vakuutukset.

Ilmoittautuminen leirille 12.4–12.5. välisenä aikana tästä

http://www.louhimo.com/musakesa/

Musakesä-leirin järjestävät yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut, Louhimo sekä 4H.

Spelileiri 31.7.–3.8.2017

Spelileiri on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri. Tule mukaan tekemään oma laulusi, soittamaan yhtyeissä ja tutustumaan sirkusvälineisiin. Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin to 3.8. Leirin hinta on 70 €/lapsi, sis. opetuksen ja ruokailut.

Ilmoittautuminen leirille 12.4.–1.6. välisenä aikana tästä

http://www.louhimo.com/spelileiri/

Spelileirin järjestää Lastenkulttuurikeskus Louhimo.

Lisätietoja:
Lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen, p. 044 4181273


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja