+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Maaliskuu » Seinäjoen kaupunginteatteri ottaa vastuun kesäteatteritoiminnasta Törnävällä

Seinäjoen kaupunginteatteri ottaa vastuun kesäteatteritoiminnasta Törnävällä

10.3.2017, klo 15:23

Seinäjoen kaupunginteatteri ottaa vastuun Törnävänsaaren kesäteatteritoiminnasta kesästä 2017 eteenpäin.

- Seinäjoen kaupunginteatteri haluaa tarjota laadukasta teatteria ja esittävää taidetta ympäri vuoden. Nyt siihen tarjoutuu uusi ja kiinnostava mahdollisuus, sanoo teatterin toimitusjohtaja Markko Heinonen.

- Toivon, että alueen erilaiset käyttömahdollisuudet tulisivat tässä yhteistyökuviossa hyvin esiin. Puhummehan alueesta, joka on yksi Seinäjoen helmistä!sanoo kulttuuritoimenjohtaja Leena Kråknäs.

Tapahtumien ja esitysten lisäksi yhteistyökumppanit haluavat myös nostaa esiin Törnävänsaaren kaunista aluetta ja sen monipuolisia käyttömahdollisuuksia kaupunkilaisille.

Vuokrasopimus Törnävänsaaresta tehdään Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy:n välillä lähiaikoina. Vuokrasopimus Seinäjoen kaupungin ja Palatsiteatteri Oy:n välillä on purettu.


Leena Kråknäs
kulttuuritoimenjohtaja
06 416 2234 ǀ 040 774 8559
leena.kraknasseinajoki.fi

Markko Heinonen
toimitusjohtaja
06 416 2607 ǀ 0400 134 744
markko.heinonenseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja