+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Maaliskuu » Torikino-elokuvanäytöksiä kauppatorin mökissä

Torikino-elokuvanäytöksiä kauppatorin mökissä

13.3.2017, klo 17:33

Seinäjoen kauppatorilla sijaitsevan mökin positiivinen Poikkeustila jatkuu maaliskuussa Torikino-elokuvanäytöksillä. Seinäjoen elokuvakerho Raina ry näyttää mökissä maaliskuun aikana maksuttomia lyhytelokuvia sekä musiikkivideoita yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden ja Clip Lyhytelokuvakilpailun kanssa.

Torikino aukeaa viikolla 11, maanantaina 13.3., jolloin mökissä esitetään erilaisia lyhytelokuvia. Viikko 12 tuo mukanaan erilaisia musiikkivideoita ja viikolla 13 torikinon valtaa Clip Lyhytelokuvakilpailun vuoden 2016 finalistielokuvat. Elokuvia esitetään kullakin viikolla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-18 ja lauantaisin klo 10-16.

Torikinon tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille elokuvaelämyksiä, joista voi nauttia ohikulkumatkalla tai pidempään. Katsojia mahtuu mökkiin muutama kerrallaan.

Torikino on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden ja paikallisten kulttuuritoimijoiden yhteistyönä syntynyttä Poikkeustila-konseptia. Poikkeustila on monimuotoinen tapahtuma-alusta, jonka tavoitteena on tuoda taidetta ja kulttuuria yllättäviin paikkoihin silloin kun sitä vähiten odottaa. Torimökissä on nähty aiemmin tänä vuonna vaatetusalan artenomi Maarit Honkosen toteuttama kesämökki-lavastus sekä Pohjanmaan Lausujien ja Sound Aces studion kanssa yhteistyössä toteutettu runoileva mökki.

Lisätietoa poikkeustilasta:
www.seinajoki.fi/poikkeustila

Poikkeustila Facebookissa:
https://www.facebook.com/poikkeustila/

Lisätiedot:
Tanja Ryhänen, Raina ry
p. 040 821 5767Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja