+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Helmikuu » Arto Juurakon runot ihastuttavat Torimökillä

Arto Juurakon runot ihastuttavat Torimökillä

14.2.2017, klo 9:05

Tammikuussa kesämökiksi lavastettu kauppatorin mökki muuntautuu ystävänpäivänä 14.2. sanataiteen alustaksi.

Torimökin äärellä voi kuulla ja lukea Arto Juurakon rakkausaiheisia runoja. Runot soivat mökin äärellä äänitallenteelta, jossa niitä lausuvat Pohjanmaan lausujat ry:n sanataiteilijat Armi Vartiala ja Taina Hakalahti. Äänimaiseman on toteuttanut muusikko Sami Silén ja mökin on somistanut teeman mukaisesti Seinäjoen ammattikorkeakoulun visuaalisen tuotannon opiskelija Maiju Mäkelä. Runot ovat kuultavana ja luettavana torimökillä 14.–19.2.2017.

Osa runoista on Juurakon aiemmin julkaisematonta tuotantoa. Tempaus tarjoaakin maistiaisen Juurakon tulevaan Me täs –runokokoelmaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Kokoelman runot sisältävät havaintoja pariskunnan elämästä ja kuvaavat niin parisuhteen arkipäivään mahtuvaa romantiikkaa kuin sen kääntöpuolta. Kokoelma sisältää myös sururunoja.

Torimökin runokokonaisuus on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden ja paikallisten taide- ja kulttuuritoimijoiden yhteistyönä syntynyttä Poikkeustila-konseptia. Poikkeustila on monimuotoinen tapahtuma-alusta, jonka tavoitteena on tuoda taidetta ja kulttuuria yllättäviin paikkoihin. Tempausten toivotaan innostavan kaupunkilaisia ja kaupunginosayhdistyksiä piristämään omaa asuinaluettaan ja kaupunkikeskustaa erilaisilla tempauksilla.

Lisätietoa poikkeustilasta:
www.seinajoki.fi/poikkeustila
p. 044 425 5942 / kulttuuripalvelut

Poikkeustila Facebookissa:
https://www.facebook.com/poikkeustila/


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja