+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Tammikuu » Kauppatorin mökki julistetaan Poikkeustilaan

Kauppatorin mökki julistetaan Poikkeustilaan

25.1.2017, klo 10:14

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden ja paikallisten taide- ja kulttuuritoimijoiden yhteistyönä syntynyt Poikkeustila-konsepti valtaa kauppatorin reunalla sijaitsevan mökin. Poikkeustila on monimuotoinen tapahtuma-alusta, jonka tavoitteena on tuoda taidetta ja kulttuuria yllättäviin paikkoihin. Tempausten avulla halutaan innostaa niin kaupunkilaisia kuin kaupunginosayhdistyksiä piristämään omaa asuinaluettaan ja kaupunkikeskustaa erilaisilla tempauksilla.

Kurkista kesään talven keskellä

Torimökin Poikkeustilan käynnistää vaatetusalan artenomi, puvustaja Maarit Honkosen toteuttama kesämökki-lavastus, jota katsellessa voi haaveilla tulevasta kesästä ja mökkitunnelmasta. Honkonen on suunnitellut muutaman neliön kokoiseen mökkiin perinteikkään suomalaisen kesämökin, jonka tavoitteena on tuoda valoa ja lämpöä tammikuun pimeyteen. Lavastus on toteutettu kokonaan kierrätysmateriaaleista yhteistyössä SPR Seinäjoen kanssa. Kesämökkiä voi ihailla torimökin ulkopuolelta 25.1.-3.2. välisen ajan. Mökki on parhaimmillaan iltavalaistuksessa.

Myöhemmin alkuvuodesta torimökissä ja sen äärellä voi yllättyä mm. sanataiteen ja lyhytelokuvan voimalla. Helmikuu tuo mukanaan Arto Juurakon aiemmin julkaisemattomia runoja ja maaliskuussa mökki muuntautuu minikokoiseksi elokuvateatteriksi yhteistyössä Seinäjoen elokuvakerho Raina ry:n kanssa.

Lisätiedot:
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
kulttuurituottaja Katariina Vestergård
p. 044 425 5942
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja