+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Joulukuu » Kirjastotoimen apulaisjohtajan sijaisuus pääkirjastossa

Kirjastotoimen apulaisjohtajan sijaisuus pääkirjastossa

19.12.2019, klo 12:57

Seinäjoen kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastotoimen apulaisjohtajan viransijaisuus ajalle 1.2.-31.12.2020. Seinäjoen kaupunginkirjasto kuuluu Eepos-kirjastokimppaan ja on mukana Melinda-yhteistyössä.

Apulaisjohtaja suunnittelee ja kehittää kirjastopalveluja yhdessä kirjastotoimenjohtajan kanssa. Hän johtaa hankinta- ja luettelointipalveluja sekä osallistuu kirjastojärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen. Hän organisoi uuden henkilöstön perehdytyksen ja pääkirjaston näyttelytoiminnan. Apulaisjohtajan työhön kuuluu myös asiakaspalvelua. Apulaisjohtaja toimii kirjastotoimenjohtajan sijaisena.

Tehtävään vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä kokemusta esimiestyöstä ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Arvostamme joustavuutta, intoa ja luovuutta kehittää palveluita.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakuaikaa on jatkettu 17.1.2020 klo 15 asti. Hakemukset mielellään sähköisesti Kuntarekryn kautta. Aiemmassa haussa hakeneet huomioidaan.

Hae paikkaa Kuntarekryssä

Lisätietoja:
Kirsti Länsikallio
p. 044 4255 949
kirsti.lansikallio(at)seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja