+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Lokakuu » Nyt voit varata Törnävän kirjastoon muiden Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteiden aineistoa

Nyt voit varata Törnävän kirjastoon muiden Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteiden aineistoa

3.10.2019, klo 13:11

Törnävän kirjaston asiakkaana voit varata muiden Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteiden aineistoa ja hakea varauksen Törnävältä. Muiden toimipisteiden asiakkaana voit varata Törnävän kirjaston aineistoa omaan kirjastoosi. Myös Törnävällä hyllyssä olevaa aineistoa voi nyt varata noudettavaksi sieltä tai muusta toimipisteestä.

Varatuimpien teosten kohdalla Törnävän kirjaston omat niteet ovat ensin pikalainoja. Pikalainoja ei voi varata eikä uusia, ja niiden laina-aika on kaksi viikkoa. Suosituimpia kirjoja voi siis löytää kirjastosta paikan päältä. 1.10.2019 jälkeen tehdyt varaukset menevät Seinäjoen yhteiseen varausjonoon. Varatuimpia teoksia on aina useita kappaleita Seinäjoen alueella, joten varauksen saa nopeammin. Ennen lokakuun alkua tehdyt varaukset ovat Törnävän omassa jonossa kuten ennenkin.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja