+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Toukokuu » Tilaa ekoilulle - Lyseon kierrätystapahtuma käynnistyy

Tilaa ekoilulle - Lyseon kierrätystapahtuma käynnistyy

7.5.2019, klo 11:23

Oppilaat opastavat kirjaston edessä koulupäivinä klo 10–14.30 ohikulkijoita lajittelemaan ja kierrättämään jätteensä.

Seinäjoen lyseon monialainen oppimiskokonaisuus on kuluvana lukuvuotena ollut Kestävä kehitys. Huipennus on varsinainen kierrätystapahtuma, joka käynnistyy tiistaina 7.5. klo 12.15 lyseon pihasta (os. Kirkkokatu 7). Silloin lyseon pääasiassa seiskaluokkalaiset marssivat kyltteineen rummutuksen tahdissa jätteiden kierrätyksen puolesta. Reitti kulkee Kirkkokatua pitkin Vapaudentielle, siitä Kalevankadulle ja edelleen Koulukatua pitkin Apila-kirjaston eteen. Kirjaston edessä on muutama puhe lyseolaisille ja muille paikalla olijoille.

Apilan edustalle on tuotu kierrätysastioita ja tintamareskihahmoja, jotka ovat osa lyseolaisten kampanjaa. Oppilaat nimittäin 'päivystävät' kirjaston edessä koulupäivinä klo 10–14.30. Tarkoitus on opastaa ohikulkijoita lajittelemaan ja kierrättämään jätteensä.

Tilaa ekoilulle -tapahtuma päättyy maanantaina iltapäivällä 20.5, jolloin kierrätysastiat viedään pois.

Lyseon apuna tapahtumaa ovat olleet järjestämässä Seinäjoen kaupunki, Lakeuden Etappi ja Kaks'kättä -paja.

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja