+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Lue lehtiä tabletilta pääkirjastossa

Lue lehtiä tabletilta pääkirjastossa

8.4.2019, klo 17:22

Lukeeko joku sanomalehteä, jota itse juuri etsit? Lainaa tabletti ja lue lehti siitä.

Pääkirjaston uutisalueelta voit lainata tabletin kirjaston tiloissa käytettäväksi. Tarvitset vain kirjastokortin numeron ja pin-koodin. Tabletilla pääsee kirjaston tarjoamiin e-lehtipalveluihin, ePressiin ja eMagziin. ePressissä voit lukea yli 200 kotimaista sanomalehteä (mm. Ilkka, Pohjalainen, Helsingin Sanomat ja Aamulehti) heti niiden ilmestyttyä sekä käyttää kahden vuoden taakse ulottuvaa arkistoa. eMagzissa on parinkymmenen kotimaisen sanoma- ja aikakauslehden näköisversiot, mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Elle, Seiska ja Apu. Myös siellä arkisto ulottuu kahden vuoden taakse.

Voit myös kirjautua kirjastossa ollessasi langattomaan Kirjasto-verkkoon ja käyttää yllä mainittuja lehtipalveluita omalla laitteellasi. Lehtipalveluihin pääsee kaikilta kirjaston nettikoneilta ja uutisalueella on lisäksi yksi kone varattuna pelkästään lehtien lukua varten.

Valitettavasti e-lehtipalvelujen käyttö on tällä hetkellä mahdollista vain kirjaston tiloissa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja