+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Maaliskuu » Lainaa ukulele pääkirjastosta!

Lainaa ukulele pääkirjastosta!

21.3.2019, klo 14:32

Nyt voit lainata ukulelen kotiisi pääkirjasto Apilan musiikkiosastolta.

Ukulelensoiton ilosanomaa välittävä Seinäjoen ukuleleorkesteri on lahjoittanut kirjaston asiakkaiden lainattaviksi kolme Ortega-merkkistä konserttiukulelea. Laina-aika on kaksi viikkoa eivätkä ukulelet ole etukäteen varattavissa. Ukulelet palautetaan aina pääkirjastoon.

Voit soittaa ukuleleja myös kirjaston tiloissa. Soittohuone Pommarista löytyy sekä sopraanoukuleleja että konserttiukulele. Pommariin voi varata ajan puhelimitse 06 416 2428 tai sähköpostitse kirjasto(at)seinajoki.fi

Pääkirjasto Apilan musiikkiosastolta voit lainata hyviä soitonoppaita ja nuotteja ukulelensoittoon. Musiikin verkkokursseja tarjoavasta Rockway-palvelusta voit kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla lainata esimerkiksi ukulelen pikakurssin.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja