+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Helmikuu » Vähitellen selkenevää Seinäjoen pääkirjastossa

Vähitellen selkenevää Seinäjoen pääkirjastossa

7.2.2018, klo 9:31

Seinäjoen pääkirjastossa järjestetään ensimmäistä kertaa messutyyppinen, kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään apuvälineitä ja keinoja erilaisiin oppimisen, hahmottamisen ja kommunikaation pulmiin.

Paikalla on edustajia Celiasta ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin apuvälinekeskuksesta, Sedun erityisopettajia, Näköpiste Polar Print, selkokirjailijoita ja sekä NouHau opaskoirapalvelun myötä nelijalkaisia näkövammaisten avustajia. Myös kirjaston lainattavat selkokieliaineistot sekä mm. oppimista tukevat pelit ovat esillä.

Vähitellen selkenevää -päivä 13.2. on suunnattu erityisesti ihmisille, jotka työnsä, läheistensä tai omien tarpeidensa vuoksi tarvitsevat tietoa tai vinkkejä oppimisen tai hahmottamisen pulmien ratkomiseen. Esittelypisteet sijaitsevat iltapäivän ajan Jaaksi-salissa. Siellä on tarjolla myös kahvia.

Lisätietoa:
Jaana Savela, jaana.savela(at)seinajoki.fi; 044 4255136
Mervi Heikkilä, mervi.heikkila(at)seinajoki.fi; 0440742102


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja