+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Helmikuu » Lainaa musiikkikursseja, kuuntele äänikirjoja

Lainaa musiikkikursseja, kuuntele äänikirjoja

9.2.2018, klo 14:33

Eepos-kirjastot ovat hankkineet yhteiseksi kaksi uutta e-aineistoa.

Musiikin verkkokurssit

Rockway-palvelusta voi lainata Eepos-kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla musiikin verkkokursseja. Käyttöön tarvitaan tietokone/tabletti, verkkoyhteys ja sähköpostiosoite. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Kurssiaineistoon kuuluu videoita, tulostettavaa oheismateriaalia ja mahdollisuus nauhoittaa omaa soittoa ja verrata sitä opettajan soittoon. Lainattavissa on mm. laulu-, piano-, rumpu- ja kitarakursseja.

E-äänikirjat

Naxos Spoken Word -palvelussa voi kuunnella yli 6 000 äänikirjaa eri aiheista neljällä kielellä (englanti, saksa, ranska, portugali). Palveluun voi kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla ja siellä voi olla yhtä aikaa kirjautuneena kaksi käyttäjää. Suomenkielisiä e-äänikirjoja on Eepos-kirjastojen e-kirjapalvelussa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja