+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Helmikuu » Kokeile e-lehtien ja e-kirjojen lukemista omalla laitteellasi

Kokeile e-lehtien ja e-kirjojen lukemista omalla laitteellasi

8.2.2018, klo 12:42

Koko kansa lukee -kampanjat tarjoavat e-aineistoja vapaaseen käyttöön ilman lisenssi- tai paikkarajoituksia.

E-lehdet

LM Tietopalvelut avaa Lainan päivän kunniaksi digitaaliset lehtipalvelunsa eMagzin ja ePressin kaikkien käyttöön 8.2.–15.2.2018 väliseksi ajaksi. Palvelut ovat käytössä ajasta ja paikasta riippumatta, täysin rajoituksetta. Tempauksella kannustetaan kaikkia kokeilemaan palveluita, joissa voi helposti lukea kotipaikkakunnan päivän lehden, harrastelehdet tai vaikka työhön liittyvät ammattijulkaisut.

www.epress.fi – digitaaliset sanomalehdet

- Käyttäjätunnus: lainanpäivä
- Salasana: lainanpäivä

www.emagz.fi – digitaaliset ammatti- ja aikakauslehdet

- Käyttäjätunnus: lainanpäivä
- Salasana: lainanpäivä

Sekä ePress että eMagz ovat käytettävissä Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteiden koneilla muulloinkin.

E-kirjat

Helmikuussa on oikea aika kokeilla e-lukemista ja tehdä se yhdessä vaikka koko ystäväpiirin kanssa. Kirjastot ja kustantajat avaavat yhtaikaisesti luettavaa lapsille nuorille ja aikuisille. Koko kansa lukee -kampanjan kirjat ovat Lars Petterssonin Kaamosmurhat, Paula Norosen Tagli ja Telle: Tehtävä kauppakeskuksessa, Timo Parvelan ja Bjørn Sortlandin Kepler 62: Kutsu, Kjell Westön Hägring 38, Nora Strömmanin Det är du, inte jag, Malin Klingenbergin ja Joanna Vikström-Eklövin Den fantastike Alfredo.

Kirjoja voi lukea helposti e-kirjapalvelussa tai Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Tarvitaan vain kirjastokortin numero ja pin-koodi. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä. Kirjoja voi lainata rajattomasti 5.–25.2.2018. Samasta e-kirjapalvelusta löytyvät myös kaikki muut Eepos-kirjastojen tarjoamat e-kirjat ja e-äänikirjat.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja