+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Elokuu » Suomi 100 -luontovalokuvakilpailu nuorille #munluontosjk

Suomi 100 -luontovalokuvakilpailu nuorille #munluontosjk

1.8.2017, klo 14:32

Kilpailuun voivat osallistua 12–18-vuotiaat Seinäjoella asuvat nuoret tallentamalla kilpailukuvat Instagramiin.

Kilpailussa haetaan luontokuvia nuorille tärkeistä tai heidän kauniina tai mielenkiintoisina pitämistään luontokohteista. Kuvata voi niin kärpäsiä kuin maisemiakin. Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto järjestää kilpailun osana Seinäjoen vapaa-aikapalvelujen Suomi 100 -tapahtumakokonaisuutta.

Näin osallistut

• Ota luontokuva älypuhelimella.
• Lataa kuva omalle, julkiselle tilillesi Instagram-palveluun ja merkitse se hashtagilla #munluontosjk .
• Voit osallistua yhdellä tai useammalla kuvalla.

Kilpailuaika on 1.–31.8.2017. Vain tuona aikana Instagramiin ladatut, oikealla hashtagilla varustetut kuvat osallistuvat kisaan. Kilpailuun osallistuvien kuvien täytyy olla nuoren itsensä ottamia ja hänellä täytyy olla käyttölupa niissä mahdollisesti esiintyviltä tunnistettavilta henkilöiltä.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Tomi Lähdesmäki, Hanna Kotila, Antti Holappa ja Antero Laasonen. Palkintona on 400 euron lahjakortti valokuvausliikkeeseen. Lisäksi tuomaristo voi jakaa tavarapalkintoja. Voittaja julistetaan ja palkinnot jaetaan syyskuussa 2017. Kirjasto pidättää itsellään oikeuden julkaista kilpailuun osallistuneet kuvat internetissä, tulostaa ne ja koota niistä näyttelyn kirjastoon.

Lisätietoja
Mervi Heikkilä, mervi.heikkila(at)seinajoki.fi p. 044 754 1621


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja