+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kirjasto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Elokuu » Kirjasto palvelee kotiin asti

Kirjasto palvelee kotiin asti

9.8.2017, klo 15:40

Nurmon kirjasto aloittaa kotikirjastopalvelun elo-syyskuussa.

Palvelu on tarkoitettu entisen Nurmon kunnan alueen asukkaille, jotka eivät vamman, sairauden tai korkean iän takia itse pääse asioimaan kirjastossa. Kirjaston palvelut on tarkoitettu kaikille ja tämä uusi palvelumuoto turvaa sen, että kaikki kirjaston palveluja haluavat voisivat niitä myös saada.

Palvelu toimii siten, että kotikirjastopalvelun hoitaja tuo kerran kuukaudessa asiakkaan haluaman aineiston suoraan kotiin. Samalla hän vie pois palautukset. Käynti sovitaan ennalta ja asiakas voi esittää toiveita haluamastaan aineistosta. Käytössä on koko kaupunginkirjaston ja myös Eepos-kirjastojen kokoelma. Kokoelmaan kuuluu mm. kauno- ja tietokirjallisuutta, lehtiä, musiikkia, elokuvia ja äänikirjoja. Kotikirjastopalvelu on maksutonta. Jos tunnette tarvetta kyseiselle palvelulle, ottakaa yhteyttä Nurmon kirjastoon p. 06 416 7394.

Kotikirjastopalvelua on saatavilla myös muista Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteistä. Lue lisää


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja